Home / Хороскоп / Хороскоп за 13.07.11

Хороскоп за 13.07.11

Овен – имате много планове за този ден. Започвате бурно от сутринта. Кипите от енергия и желание за покоряване на нови хоризонти. Продължавайте в същия дух!

Телец – високите температури не ви понасят. Чувствате се изцедени от жегите. Заредете силите си с фрешове и салати. Пийте повече течности.

Близнаци – не сте в кондиция днес. Разконцентрирани сте и се опитвате само да се спасите от жегите. Тормозите се и с досадно съмнение, касаещо близък човек.

Рак – опитайте се да не се натоварвате за дреболии днес. Времето е достатъчно тежко, за да си причинявате излишни главоболия.

Лъв – не започвайте нищо ново днес. По-добре завършете вече поетите ангажименти и ще постигнете успех. Помислете за финансовото си състояние.

Дева – днес сте особено търсени. Молят ви за помощ от всички страни. Не е задължително да се отзовавате на всяка молба, помислете и за собствените си нужди.

Везни – бъдете изключително концентрирани днес. Не оставяйте вещите си без надзор и не се доверявайте на непознати.

Скорпион – семейството винаги е било на първо място за вас. Докажете го и днес. Отделете повече време на децата си, които страдат от вашата липса.

Стрелец – винаги сте постигали всичко със замах, но днес е време да преклоните малко глава. Не упорствайте излишно. Дайте шанс и на другите.

Козирог – денят ще мине на един дъх. Така и няма да разберете кога се е стъмнило. Ще ви се наложи да жонглирате между служебните и домашните си задължения.

Водолей – късметлийски ден за вас, затова не се тревожете за нищо. Очертават се изненади и положителни емоции. Насладете се на щастието, утре може да го няма.

Риби – бъдете гъвкави днес. Проявете креативност и потърсете нестандартно решение на проблема, който ви тормози от доста време.
споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*