Home / Хороскоп / Хороскоп за 12.06.11

Хороскоп за 12.06.11

Овен – очаква ви напрегнат ден, трудно влизате в ритъм, а и ви мъчи доста упорит вирус. Погрижете се за здравето си.

Телец – започвате деня с положителна нагласа, готови сте за ново начало, само не бързайте. Използвайте енергията си за смислени неща.

Близнаци – кривите се от сутринта, започвате трудно деня, дори второто кафе не помага, за да влезете в кондиция. Успокойте топката и се отдайте на релакс.

Рак – успешен ден за артистичните натури, изпитвате духовен глад и не е изключено да посетите културно мероприятие.

Лъв – успешен ден за представителите на тази зодия. Тревожат ви лични проблеми, но не зависят от вас, бъдете търпеливи. Не правете прибързани покупки.

Дева – страхотен ден за Девите. Очакват ви приятни изненади в личен план. Не е изключено пътуване в приятна компания.

Везни – днес ще се чувствате най-добре в голяма компания. Изпитвате нужда от комуникация и се обграждате с приятни хора.

Скорпион
– навлизате в опасна територия, бъдете внимателни. Не проявявайте наивност и отстоявайте позициите си.

Стрелец – успешен ден за повечето от Стрелците. Работата в екип е силната ви страна, не търсете самостоятелни изяви на този етап. Намерете време за среща със стар приятел.

Козирог – не се очертават съществени проблеми, но все пак не насилвайте късмета си. Любимият човек ще ви сюрпризира приятно и ще се носите на крилете на любовта.

Водолей – ден за уреждане на лични дела, не пренебрегвайте и служебните си задължения. Прекарайте вечерта в домашна обстановка.

Риби – очертава се един малко по-различен ден. Подготвяте се за голяма промяна. Ако се занимавате с умствена дейност, днес е изключително ползотворен ден за новите ви проекти.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*