Home / Хороскоп / Хороскоп за 09.06.11

Хороскоп за 09.06.11

Овен – от сутринта ви мъчи главоболие, а и не спахте добре. Успявате да се мобилизирате и да покажете на какво сте способни на работното място. Изпипвайте детайлите до най-малката подробност и не бързайте излишно.

Телец – опасност от конфликти с колегите, бъдете дипломатични и не се оставяйте на емоциите си. Опитайте се да си премълчите, за да запазите добрата атмосфера на работното място.

Близнаци – днес сте на здравословна вълна и цял ден ще си изчислявате калориите. Не се лишавайте от любимите си храни, но внимавайте с количеството.

Рак – очаква ви напрежение и конфликтни ситуации. С такт и дипломация успявате да запазите спокойствието на работното място. Заслужавате малка почивка, не се преуморявайте.

Лъв – успявате да се справите със служебните си задължения без проблем. Негодувате от несправедлива ситуация спрямо ваш колега, ако можете да помогнете – добре, но ако намесата ви само ще влоши положението – запазете дистанция!

Дева – днес е ден за културни мероприятия, спорт, пътуване или просто някоя глезотийка. Настроение сте на ваканционна вълна и вече стягате куфарите.

Везни – погледнете на събитията в по-глобален план, не издребнявайте и не насочвайте вниманието си към всеки дребен детайл. Успокойте душата си и си подарете нещо дребно.

Скорпион – претрупани сте с работа, изнемогвате, а ви ангажират с още повече задължения. Проведете сериозен разговор с колегата, който винаги се скатава.

Стрелец – успешен ден за повечето от вас. Всичко ви се отдава с лекота, само не влагайте много чувства и лично отношение в работата.

Козирог – очаква ви напрегнат ден, но резултатите накрая ще си струват усилията и нервите. Успех в търговията и комуникациите. Отложете уреждането на бюрократични те подробности.

Водолей – организирайте задълженията си от сутринта, за да се справите с всичко навреме. Не се разпилявайте. Очаква ви изненада на любовното поприще.

Риби – очакваната промяна наближава и изпитвате смесени чувства, ще ги преодолейте. Намерете време за малко разпускане след работно време, излезте с приятели или поспортувайте.

share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*