Home / Хороскоп / Хороскоп за 08.06.11

Хороскоп за 08.06.11

Овен – от вчера сте без настроение, тревожите за нещо, което не можете да промените. Не позволявате на близките си нито да помогнат, нито да ви успокоят. Утре ще е по-добър ден за вас, мобилизирайте силите си.

Телец – налага се да работите в екип, не се делете от колектива, за да не си навлечете недоволството на всички.

Близнаци – обожавате празниците, купоните и забавленията. Този месец е специално за вас, възползвайте се. Не подценявайте и работата си, мислете в перспектива.

Рак – опитвате да синхронизирате действията на подчинените си, засега безуспешно. Очаква ви важно пътуване, не се изнервяйте предварително.

Лъв – изправени сте пред трудности на работното място. Чувствате се психически изморени и мечтаете за почивка. Помислете за ваканцията си, не я отлагайте.

Дева – късметът днес ви изневерява. Чувствате се неразбрани и сте склонни към лоши мисли. Не унивайте, усмихнете се, направете нещо хубаво за себе си.

Везни – отдали сте на интелектуален труд и се борите с технологиите, които днес ви създават ядове. Помолете някой по-компетентен за помощ и си дайте кратка почивка. Не се преуморявайте с досадни домакински задължения.
Скорпион – изобщо не ви се работи днес. Нямате мотивация и желание за каквото и да било. Ако имате неотложни задачи, но не знаете от къде да ги подхванете, можете да помолите колегите си за помощ, а след това да се реванширате.

Стрелец – склонни сте на компромиси със здравето си. Помислете повече за ритъма си на живот и се отървете от вредните навици.

Козирог – затрупани сте с работа. Няма да можете да вдигнете глава цял ден, но затова пък вечерта ще наваксате.

Водолей – финансови трудности и спешни плащания ви очакват днес. Не купувайте нищо излишно и организирайте добре финансите си.

Риби – началството ви гласува доверие и ви оставя да се справяте сами с все повече отговорности. Изнервени сте от напрежението и предстоящата голяма промяна на работното място.

сподели бутон

2 comments

  1. A kude e horoskoput za VEZNI 🙂 to4no moq go nqma …

  2. Специално за вас:
    Везни – отдали сте на интелектуален труд и се борите с технологиите, които днес ви създават ядове. Помолете някой по-компетентен за помощ и си дайте кратка почивка. Не се преуморявайте с досадни домакински задължения.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*