Home / Хороскоп / Хороскоп за 07.07.11

Хороскоп за 07.07.11

Овен – ще се радвате на успехи, ако се занимавате с интелектуална дейност. Забравете за тежката физическа работа, прехвърлете я на някой друг, днес се изявявате в друга област.

Телец
– очакват ви трудности, които ще преодолеете с лекота. Посрещате утрото със смесени чувства и чувствате вътрешно неудовлетворение. Вярвайте повече в себе си.

Близнаци – родени перфекционисти, днес се изявявате като истински педанти. Искате да държите нещата под контрол до най-малката подробност.

Рак – намерете начин да освободите напрежението, защото ще си навлечете здравословни проблеми. Събирате всичко в себе си и в един момент ще избухнете.

Лъв – лесно се ядосвате днес, кипвате за секунди. По този начин си създавате нови врагове и трупате негативни емоции, които вредят повече на вас.

Дева – не си търсете белята, бъдете внимателни днес с всичко и всички. Мерете си приказките и бъдете сдържани в действията си.

Везни – страхотен за вас, очакват ви изненади, хубави вести и приятна среща със стар приятел. Изпълнени сте с настроение и намирате време, за да се поглезите.

Скорпион – организирайте добре задълженията си за днес. Претоварени сте и ако се разсейвате с незначителни неща просто няма да успеете с всичко навреме.

Стрелец – днес сте за завиждане. Всичко ви върви, постигате успехи на работното място, а на любовното поприще ви топли една истинска любов.

Козирог – не гледайте в миналото и не се обвинявайте за стари грешки. Забъркахте се с неподходящи хора и сега се изправяте срещу последствията. Нищо не е свършено и за вас ще има ново начало. Вярвайте в това.

Водолей – подгответе се за компромиси и отстъпки. Понякога се налага да преклоните глава, но това ще ви даде нова сила.

Риби – помислите за финансите си. След като се поглезихте подобаващо сега ще трябва да се ограничите от излишни покупки, за да изкарате нормално месеца.
социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*