Home / Здраве и диети / Хелкор: Добрият начин да получим идеална фигура!

Хелкор: Добрият начин да получим идеална фигура!

ХЕЛКОР – лесно и трайно отслабване

Въпрос: чували ли сте нещо за хранителната добавка ХЕЛКОР? Знаете ли какъв е ефектът от приема й и защо през последните месеци толкова много се говори за нея? Отговорът не е труден.

Ако искате да се освободите трайно от наднормени килограми; ако желанието ви е да изваете хубав силует, спокойно се доверете на ХЕЛКОР. Това е добър вариант да постигнете желанието си, при това без обичайните мъки на отслабването. И най-важното: безопасно за здравето.

Как да повярваме, че това наистина е възможно? Нека да видим какво всъщност представлява ХЕЛКОР.

Това е научно защитена комбинация от растителни компоненти, чийто доказан ефект е свързан с ускоряване на метаболитните процеси, бързо изгаряне на мазнините, улеснен контрол върху апетита.

Хелкор

Лесно и трайно отслабване с Хелкор

Всеки от компонентите упражнява специфичния си ефект. А всички заедно хармонично осигуряват условията за нов режим на вашите жизнени процеси.

Състав на ХЕЛКОР

Ето кои са споменатите съставки на ХЕЛКОР: зелено кафе, гуарана, йерба мате, какао, колеус форсколий, бяла върба, черен пипер. Билковата композиция всъщност представлява продукт от актуалната група хранителни добавки-термогеници.

Нашият термогеник или “фетбърнър” упражнява специфичното си действие – да топи мазнините, благодарение способността на изброените съставки да ускоряват метаболитните процеси. Повишената скорост е изразена в отделяне на калории и повишаване на базалната телесна температура.

Термоефектът, т.е. затоплянето означава интензивно разходване на поетите хранителни компоненти под формата на енергия. Всички жизнени процеси протичат по-интензивно, по-бързо и липсват условия за каквото и да било натрупване. Напротив – организмът започва да разходва и старите запаси, а това са преди всичко нежеланите мазнини.

Основни активни компоненти в продукта са познатите зелено кафе и гуарана. Зеленото кафе ускорява обменните процеси благодарение на хлорогеновата киселина. Любопитното е, че нейното съдържание в суровия продукт е значително по-високо в сравнение с изпеченото кафе. Ефектът на топене е още по-силно изразен, ако прилагането на ХЕЛКОР е съчетано с физически натоварвания, спорт. Това е идеалната комбинация за “отглеждане” на добър мускулен релеф. Редукцията на теглото засяга основно мастната тъкан, но не и мускулите, така че отслабването помага за моделиране на нов силует.

Специално внимание си струва да отделим на екстракта от гуарана. Веднага след приема на поредната доза ХЕЛКОР, компонентът гуарана започва да активира интензивно метаболитните процеси. Тонизира и поддържа ускорението цели три часа – това е достатъчно за включване на всички системи в успешното разграждане, без усещане за умора и изчерпване на енергията. Заедно с това непременно си струва да отбележим, че интензивният разход на енергия няма да бъде последван от вълчи глад. Гуарановият екстракт допуска овладяване и контрол върху апетита, продължително усещане за ситост.

Трайно отслабване с ХЕЛКОР

Да споменем и йерба мате, още един пълноценен източник на енергия. Съставката е способна да поддържа в рамките на пет часа добра физическа и психическа издръжливост, прецизна концентрация и внимание, бодрост и устойчивост на стресови ситуации. Успешно балансира липидите и кръвната захар, подкрепя нагласите за балансирано хранене и предпазва от нарушения на хранителния режим. Всички разгледани дотук съставки едновременно катализират обменните процеси, стимулират изгарянето на мазнините и подкрепят нискокалорийния хранителен режим. Така може да бъде постигната желаната цел: успешно моделиране на фигура без неприятните “възглавнички” по ханша и корема, без целулит и без заплахите на болести като диабет и хипертония.

Не бива да отминаваме още една особеност на отслабването с ХЕЛКОР: постигнатите резултати са трайни! И след като прекратим приема на добавката можем да се радваме на прекрасно моделираното си тяло, защото промяната е стабилна. Досещате се защо: за разлика от диуретиците – термогеникът не разчита на изхвърлянето на течности.

Освобождаването от течности дава бърз ефект, но също така бързо старите килограми могат да се възстановят. Всъщност принудителното очистване на организма, изхвърлянето на голямо количество течности като “алиби” за освобождаване от токсини и шлаки, няма нищо общо с истинското отслабване. На практика мазнините си остават в организма, а бързо стопените килограми са само за сметка на агресивно обезводняване. Освен бързото възстановяване скоро след подобни акции, редукцията на теглото по този начин застрашава с нарушения на водно-солевия баланс.

ХЕЛКОР превръща мазнините в енергия

Отслабваме, когато наистина се освободим от досадните мазнини. За унищожаването им или трябва да създадем дефицит на калории в организма, или да увеличим разхода наенергия. Единствено термогениците като ХЕЛКОР могат да превръщат интензивно мазнините в енергия.

При ХЕЛКОР действително отслабването се дължи на разграждане на мазнини, както и на редуциран калориен прием при препоръчваното балансирано хранене.

Към коментираните ефекти на добавката за отслабване бихме добавили по няколко думи и за останалите й съставки. Какаото също допринася за тонизиране, зареждане с енергия и поддържане на интензивен обмен. В добавка – то стимулира продукцията на серотонин, а това поддържа психиката и позитивните й нагласи при изпълнението на програмата за отслабване.

Загадъчно звучащият колеус форсколий всъщност е вид тропическа мента, чиято задача е да оптимизира липидния обмен. Като подпомага стопяването на мазнините, екстрактът осигурява по-ниски и безопасни стойности на лошия холестерол и триглицеридите. Задачата на бялата върба е да неутрализира потенциални и изразени огнища на възпаление, за да се избегне всеки риск от разболяване. Към тонизиращите съставки с добавен антиоксидантен ефект е и екстрактът от черен пипер.

Така представен, продуктът ХЕЛКОР може спокойно да бъде оценен като успешно средство за трайно отслабване и моделиране на стройно тяло. Натуралните компоненти на добавката са дозирани с научна прецизност – така че положителните ефекти да изключват опасни странични ефекти.

Прием на ХЕЛКОР

Приемът е лесен: по една капсула 30 минути преди закуска, и същото – половин час преди обяд.

Паузата, предхождаща храненето, е достатъчна за старт на описаните процеси. Същевременно действието на ХЕЛКОР предпазва от прием на големи количества храна, дори пред нас да е любимото ни блюдо.

Нещо важно: приемайки ХЕЛКОР, ние ще изпитаме необичаен прилив на енергия. Важно е да я насочим правилно – и ако държим да изваем мечтаното стройно тяло, посоката трябва да е в спортни занимания.

Винаги можем да изберем нещо, което ни е по възможностите и може да ни достави приятни емоции, например плуване.

Може ли приемът на ХЕЛКОР да създаде някакви здравословни проблеми? Преди да потърсим отговор, един съвет: споделете с личния лекар намерението си да отслабвате по този начин. Нека той да прецени безопасността на варианта с оглед на здравословните ви проблеми, възрастта и пр. знае се например, че добавката не се прилага при деца под 12 години и бременни. Освен това не е едно и също да отслабнеш на 25 – и същото на 55! Вижте в кои случаи – заради хронични заболявания – използването на термогеник е противопоказано:

Освен температурата, термогениците вдигат и кръвното налягане – затова хипертониците и хората с болно сърце не бива да ги приемат.

Не приемайте капсулата ХЕЛКОР вечер: продуктът тонизира, дества ободряващо, а на вас това не ви трябва в тази част на денонощието.

Не превишавайте самоволно дневната доза и пийте много течности.

Статистиката сочи, че все повече потенциални потребители търсят испанската хранителна добавка ХЕЛКОР. Расте броят и на онези, които вече се радват на постигнати успехи с нейна помощ. Какво пречи да се присъединим към тях!

Телефон за информация: 0886736363. За поръчки на Хелкор: 0877495856.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*