Home / Любопитно / Годината на Коня ще е шеметна! Ето какво да очаква всяка зодия!

Годината на Коня ще е шеметна! Ето какво да очаква всяка зодия!

Конят обича смелите и позитивно настроените

Годината на Синия дървен кон вече настъпи! Подгответе се за една шеметна година, която влиза с устрем и сила точно като Коня, за да възнагради смелите, дръзките, нестандартните и мечтаещите хора, които искат да покорят всеки изпречил им се връх.

Следващите месеци ще са изключително динамични и всяка неправилна стъпка, която противоречи на благородната и силна природа на Коня, ще бъде наказана с провал. Ако обаче мечтаете за нови хоризонти, ще ги получите. Изминалата 2013-а мина под знака на тихата и мъдра Змия и ни прокара през редица изпитания, освободи ни от всичко ненужно, за да разчисти пътя за енергичния Кон, пише „Телеграф“.

Най-големите промени идват в работен план. Конят, както е ясно, обича да се състезава, още повече обича да печели, харесва конкуренцията, която го стимулира да блести над останалите. Лидерството и смелостта за бързи решения са най-ценените качества в следващите месеци, които могат да ви побутнат нагоре към професионалните върхове. Достатъчно е да пожелаете прогрес и все някъде една врата ще се отвори за вас. Конят харесва оптимистите и работливите. Ако се опитате да играете на дребно, да мамите и да увъртате, провалът ви е в кърпа вързан.

Не всичко обаче ще е толкова розово. Конят обича да прескача препятствия, това ще рече, че ще ви отведе през трудностите, които ви притесняват най-много, за да измъкне от вас най-доброто. Това важи и за всички видове партньорства. Ситуациите бързичко ще се сменят и в любовта – много флиртове, много приключения, много стари проблеми за разрешаване. Музата пък честичко ще навестява своите избраници и ще иска от тях да са колкото се може по-нестандартни. Конят обаче е притеснително отмъстителен по отношение на губенето на време и протакането.

Най-големият риск тази година е свързан с нервите. Постоянно стигане до крайности може да ви разболее – изберете си правилната техника за релакс и канализиране на напрежението – сега е моментът за приятно хоби.

Гордостта на Коня е пословична, така че за да не прекарвате времето си в цупене или пък откровена истерия, смирете се малко.

А ето и подробен хороскоп за отделните зодии:

kitaiski horoskop godini

ПЛЪХ

Плъховете и Конете не са най-добри приятели и затова се гответе за повечко изпитания. Заредете се с оптимизъм и търпение и не си изпускайте нервите, понеже Конят има специална дарба да дразни Плъховете. Конят обаче все пак си остава благороден и ще ви поднесе редица събития, които да ви обогатят духовно и да ви заредят с интересни практически идеи.

ВОЛ

Воловете и Конете се харесват доста и си помагат като равни. Тънката разлика е, че Конят е направо луд в сравнение с хармонията и спокойствието, присъщи за Вола. Така че последният ще мине през редица събития, които ще разбият навиците му, за да го освободят от бремето на отминалите дни. Ново свежо начало по всички фронтове иде за Вола. Бъдете гъвкави и усмихнати и всеки свободен миг прекарвайте сред природата.

ТИГЪРGODINA NA KONYA

Тигрите изгарят от нетърпение да се съберат с най-лудия си другар Коня. Голям ентусиазъм ще цари цяла година и затова не забравяйте преди да се замесите в някое приключение, амбициозен проект или пламенна любов, да спрете за секунда и да огледате ситуацията по-внимателно. Въпреки всичко, късметът и щастието са с Тигрите. Конят е готов да изслуша котешкия им плач и да ги утеши, да им посочи някое приключение и да излекува стара рана.

ЗАЕК

Заекът също си е луда глава и Конят ще му донесе изключителни ситуации най-вече в любовта. Действайте малко по-разумно и се пазете от изневери, ако не искате да плачете после. В кариерата се отварят нови хоризонти, но и натоварването ще е доста. Вашият ключ към успеха във всяко отношение е импровизацията, можете да спечелите много с гъвкавост и такт. Избягвайте резките промени в ежедневието, за да не ви смачка стресът.

ДРАКОН

Драконът тази година ще заблести във великолепието си. Неспирен поток от творчески идеи ще активизира Дракона и ще го изстреля много, много напред. Очертават се страхотни бизнес възможности, нови приятелства, семейството остава леко встрани. Въпреки това 2014-а е година за брак и зачеване на деца. Не забравяйте да обръщате внимание на тези, които винаги са били до вас.

ЗМИЯ

Змията трябва да е още по-хитра, изобретателна и хладнокръвна покрай вихрения Кон и неговата непредвидимост. Общото възхищение между двата знака носи ползи, но в основата си двете същества са коренно различни, което предполага изненадващи ситуации. Ако обаче Змията действа импулсивно и твърдоглаво, всичко ще й върви по мед и масло през годината. Иде голям напредък в духовен и личен план, пък и повече пари.

КОН

В своята година Конят ще може да препуска към целите си, дори да направи големи промени в живота си, ако иска. Всичките му качества се удвояват и невъзможни неща просто няма. Само малко повече внимание и стремеж към баланс ще са добра стратегия за коня. Може да спечелите много, но също и да загубите почти всичко, което имате. С правилния ездач всичко ще е приказка.

КОЗАSIN KON

За Козите иде страхотна година. Ако мечтаят смело и работят за проектите си – нищо не може да ги спре. Важното е да не се затварят в себе си, а да излязат навън и да потърсят каквото им трябва. С парите и любовта всичко ще е наред. Тази година фантазията и въображението ви ще бъдат изключително засилени и трябва да ги канализирате конструктивно и осезаемо.

МАЙМУНА

Маймуните изобщо няма да скучаят. Страхотни социални контакти и развитие на всички неща се очертават за Маймуната. Бъдете честни към себе си и околните и чудеса ще се случат, особено в интимен план. Излизайте навън, разпускайте с приятели, но дръжте портфейла си повече затворен, понеже разточителството не е добра идея. Време ви е да освежите всичко, което е зациклило и се е захабило.

ПЕТЕЛ

Петлите ще трябва тази година да свият крилца и да не са толкова горди и жадни за внимание, за да видят нещата и от друга гледна точка. Ако успеят, Конят ще ги награди, макар и да не е голям фен на този знак. Заловете се здраво за работа и успехът ще дойде. Опитайте се да върнете и пламъка в спалнята, дава ви се чудесен период за палави изживявания.

КУЧЕ

Кучето тази година ще събере толкова много похвали и награди, в толкова много печеливши ситуации ще попадне. Кучетата не бива да се страхуват и да се смущават от промените, понеже са дар от техния добър приятел Коня, който вижда добре напред във времето. Бъдете ведри преди всичко. Ще се сдобиете с безценен опит и нови другари.

ПРАСЕ

Прасетата да се готвят за повече натоварване и активност, като успехът им зависи от позитивната нагласа. Налага се да се адаптирате във всяка ситуация бързичко, иначе няма да мръднете и на сантиметър от сегашното си положение. През 2014-а ви чакат весели и забавни моменти с партньора ви. Опитайте се да се отърсите от илюзии, които пречат на щастието ви, както и от навиците, които ви дърпат назад.

3 comments

  1. ЗМИЯ

    Змията трябва да е още по-хитра, изобретателна и хладнокръвна покрай вихрения Кон и неговата непредвидимост. Общото възхищение между двата знака носи ползи, но в основата си двете същества са коренно различни, което предполага изненадващи ситуации. Ако обаче Змията действа импулсивно и твърдоглаво, всичко ще й върви по мед и масло през годината. Иде голям напредък в духовен и личен план, пък и повече пари.

  2. За Козите иде страхотна година. Ако мечтаят смело и работят за проектите си – нищо не може да ги спре. Важното е да не се затварят в себе си, а да излязат навън и да потърсят каквото им трябва. С парите и любовта всичко ще е наред. Тази година фантазията и въображението ви ще бъдат изключително засилени и трябва да ги канализирате конструктивно и осезаемо.

  3. Пепи Стоянова

    ДРАКОН

    Драконът тази година ще заблести във великолепието си. Неспирен поток от творчески идеи ще активизира Дракона и ще го изстреля много, много напред. Очертават се страхотни бизнес възможности, нови приятелства, семейството остава леко встрани. Въпреки това 2014-а е година за брак и зачеване на деца. Не забравяйте да обръщате внимание на тези, които винаги са били до вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*