Home / Новини / Гъмзата – мъж под чехъл!

Гъмзата – мъж под чехъл!

Симпатичният музикант задоволява всички капризи на хубавата си жена


Гъмзата обожава жена си и е готов да се отзове и на най-големия й каприз, разказват запознати. Влюбеният мъж не се отделял от жена си и не поглеждал друга.

Музикантът от “Ку-ку бенд” се превръща в послушно кутре, когато балерината от “Магаданс” е наблизо. Хубавицата го е дресирала до така степен, че всички се шегуват с него – бил мъж под чехъл. Гъмзата обаче не се впечатлява от шегите на колегите си и продължава да демонстрира любовта си пред всички, пише в. “Всеки ден”.

Вкъщи се впускал да помага на жена си в домашните задължения, а в работата й носил постоянно напитки и храна. Ергенският живот е само минало.

Гъмзата не съжалява, че се в впрегнал в хомота на семейните задължения и винаги е на разположение, когато остава въпрос за обичаната му съпруга. “Мъж за пример” – така го определят всички.

Колежките на красивата танцьорка благородно й завиждат и си мечтаят и те да си намерят мъж като Гъмзата – да ги носи на ръце. Музикантът обаче има очи само за жена си и друга красавица няма шанс при него.

Красивата Юлиана държи изкъсо мъжа си и когато обикалят нощните заведения – не го изтърва от поглед.

бутон за социални мрежи

One comment

  1. Taka e za pred horata-naletia mi pian na motika v kenefa i mi predloji seks…veroiatno za6toto sam po-malka ot balerinkata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*