Home / Мистично / Ето докога Венера ще е ретроградна и ще носи трудности!

Ето докога Венера ще е ретроградна и ще носи трудности!

Венера обърква интимните отношения чак до септември. Планетата на любовта е ретроградна чак до 6 септември. Това означава, че променя посоката на движение, освен това ни влияе объркващо.

Трябва да внимаваме с емоциите си, в отношенията си с близките хора, за да не се окажем пред раздяла с любимия, обяснява пред в. „Телеграф“ нумерологът Ели Маринова.

„В астрологията Венера отговаря за хармонията и красотата. Влияе върху усета ни за хармония, ред и порядък“, коментира тя.

Венера освен че владее сърцата, държи и ковчежето със скъпоценности, казва Маринова. Заради това е възможно ретроградната Венера да обърка плановете и сметките ни, печеленето на пари.

Важното е бъдем внимателни, съветва още тя. Възможно е да се поддадем на неразумно харчене на пари за неподходящи неща, украси и аксесоари, от които реално няма да имаме нужда и може после да съжаляваме, смята още Маринова.

Ретроградната Венера може да създава трудности и на хората, занимаващи се с изкуство и култура. Според Маринова някои от тях могат да изгубят вдъхновение, да

Ели Маринова

Ели Маринова

нямат муза за творчество.

През август и септември обаче не Венера ще ни носи трудности. Ще наблюдаваме и ретроградно движение на тежките планети, предупреждава нумерологът.

Нептун ще бъде ретрограден до 8 ноември, Уран – до 26 декември, а Плутон – до 25 септември, заради това трябва да сме внимателни.

„Нептун отговаря за интуицията, мечтите и духовността, за вдъхновението и илюзиите. По време на неговото ретроградно движение, заедно с това на Венера, има риск да започнем да приемаме мечтите си за реалност, да се самозалъгваме с измамни илюзии, нашето вдъхновение да страда.

Възможно е музата да ни напусне, да станем твърде доверчиви или пък твърде мнителни“, обяснява Маринова.

Меркурий също ще бъде ретрограден до 6 септември, а след това от 17 септември до 9 октомври.

Заради това трябва да се пазим от проблеми с високите технологии, тъй като Уран отговаря именно за тях, а Меркурий отговаря за комуникациите и подписването на договори.

Тогава са вероятни внезапни и изненадващи събития, свързани с високите технологии.

Ретроградният Плутон пък ще калява волята ни и ще ни подложи на тест за издръжливост.

Планетата може да ни подтикне да взимаме доста крайни решения, да проявим груба сила, да направим радикална промяна. Важно е обаче този преход да е в правилната посока.

Успокояващото в астрологичната карта според Маринова обаче е това, че от 10 август Юпитер влезе в Дева и обещава стабилност, особено за хората, родени или с асцендент земни зодиакални знаци.

Това ще ни даде възможност да подредим приоритетите си на базата на анализа и планирането.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*