Home / Новини / Елена Петрова – сексиграчка

Елена Петрова – сексиграчка

В началото на своята кариера красивата актриса проби с голите си гърди

През последните години обаче тя се съблича все по-малко. Много от колежките й залагат точно на голотата, за да пълнят залите в театрите или кината, но не и хубавата Елена. Голите гърди на актрисата започнаха да се превръщат в мираж, зорко пазени от притежателката си. Ролята й на бивша проститутка в сериала “Стъклен дом” всъщност не показа еротиката, която помнят почитателите й от старите ленти. След успеха й във филма “Граница” преди години, тя беше възприемана като сексиграчка и ролите й показваха щедра плът. Мижавите секссцени, които видяха зрителите на bTV, дори и бегло не напомниха за страстта, която показваше Елена преди години.

Всъщност Елена Петрова продължава да вълнува зрителите вече години наред, но вече не с еротика.

Тя стартира кариерата си преди 17 години. Тогава пожъна невероятен успех и плени мъжката аудитория, въпреки крехката си възраст. Филмът “Граница” се оказа емблематичен за кариерата й. Той й отвори много врати и накара всички да заговорят за нея, пише в. “Всеки ден”. И ако днес на сцената е далеч по-скромна, то в личния си живот дамата няма чак такива задръжки.

А наскоро беше заловена от пътните полицаи да шофира в нетрезво състояние, което накара отново всички да заговорят за нея, но в негативна светлина.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*