Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 9 март

Дневният хороскоп на Серафима за 9 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Използвайте ползотворно времето си, Овни. Не бъдете черногледи и не позволявайте на мрачните мисли да завладеят съзнанието ви. В работата си градете – това е нещото, което ви кара да се чувствате удовлетворени. Погрижете се за себе си.

ИМАШ ЛИ БЪДЕЩЕ С ЧОВЕКА ДО ТЕБ? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА! 

Телец

Денят е малко напрегнат за вас, Телци. Неочаквани събития ще ви накарат да направите някои съществени промени в графика си. Бъдете крайно внимателни, когато общувате с близки от мъжки пол. Днес емоциите ще надделеят. Шопингът ще ви се отрази прекрасно.

Близнаци

Очертава се интересен ден, изпълнен с много красиви моменти и трудности, които ще ви се сторят непреодолими. Пазете се от ненадеждни хора, които могат да ви излъжат, за да извлекат някаква полза. На моменти не сте сигурни в чувствата към любимия.

Рак

Красив и слънчев ден, подходящ за разходки и срещи с приятели. Не налагайте мнението си, има прекалено голяма вероятност хората около вас да не ви разберат. Изпитвате вътрешна потребност да поговорите с любим човек – направете го, но не изисквайте на всяка цена прекалено голямо внимание и търпение. Бъдете по-толерантни!

Лъв

Поставили сте си цели, чието постигане не представлява голяма трудност за вас. Днес бъдете по-активни и по-съсредоточени! Ако разумът надделее над емоциите, успехът във всяко едно отношение ви е гарантиран. В любовта ще настъпят промени.

Дева

Напоследък все по-често си задавате въпроса дали правите всичко по силите си, за да вървите напред в кариерата. Днес обстоятелствата ви позволяват да градите и да постигнете добри резултати. Не бъдете излишно злобни! Нови трепети в любовта.

Везни

Очертава се ползотворен и слънчев ден, Везни. Емоциите са слънчеви, в душата ви цари хармония. Помислете за бъдещето си и за евентуално преместване в чужбина. Анализирайте всичко, което се случва в живота ви, и намерете начин да се самосъхраните. Дарявайте нежност!

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА – РАДОСТ ИЛИ ТЪГА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Скорпион

Днес следвайте интересите си, Скорпиони. Не позволявайте на недоволни хора да съсипят настроението ви или да ви причинят душевен дискомфорт. Бъдете над нещата и не се захващайте с неща, които ще ви донесат само напрежение. Елиминирайте страховете си!

Стрелец

Съмнения ви разкъсват, Стрелци. Общувайте, не се затваряйте в черупката си. Ще получите важна информация от човек, на когото нямате много доверие. Мечтаете за спокоен живот, но дали правите нужното, за да го постигнете?! Вечерта релаксирайте.

Козирог

Динамичен ден, в който ще общувате с различни хора. Имате известни съмнения в честността на хора от близкото ви обкръжение. Въпреки че сте натоварени с много задачи, излезте някъде с приятна компания – имате нужда от почивка. В любовта не бъдете толкова взискателни.

Водолей

Днес ще получите доста интересна работна оферта, Водолеи. Обърнете внимание на съдбовните знаци и направете необходимите заключения и промени. Ще се впуснете в спор, от който ще излезете победители, тъй като умеете да си служите добре с думите. Не драматизирайте нещата в любовта.

Риби

Не губете излишно време, Риби, а помислете как бихте могли да подобрите финансовото си състояние. Обърнете се към миналото, признайте си грешките, извлечете поука от тях и продължете напред. Отделете повече време за себе си и за собствените си интереси. Малко егоизъм от време на време няма да ви се отрази зле. В любовта трябва да изясните отношенията си с любимия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*