Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 10 март

Дневният хороскоп на Серафима за 10 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Чувствате се изпълнени с енергия преди новолуние, Овни. С каквото и да се захванете днес, ще постигнете успех със собствени средства и усилия. Денят е изключително подходящ за инвестиране в недвижимо имущество. Препоръчително е да не губите време, а да действате!

Телец

Днес ще направите важна крачка, с която ще оставите проблемите зад гърба си, Телци. Паричните неуредици ще се разрешат. Онези от вас, които са с ведър дух и смело крачат напред, могат да стартират собствен бизнес. Бъдете сигурни, че ще имате успех. Не бъдете мързеливи!

Близнаци

Ще ви се наложи да вземете доста неприятни решения, Близнаци. За съжаление навлизате в тежък период, който ще ви създаде немалко грижи. Хубавата новина е, че след всяка буря изгрява слънце. Без значение какво ще се случи, бъдете искрени и винаги казвайте това, което мислите.

Рак

Ако се доверите на вътрешния си глас, денят наистина ще е прекрасен за вас, Раци. Ще напреднете значително в работата си и ще спечелите солидна сума пари. Животът ви се променя към добро, щастливи мигове в любовта. Не позволявайте на лошите мисли да тровят съзнанието ви.

НЕ МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ ОТГОВОР НА ВАЖНИ ЗА ТЕБ ВЪПРОСИ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА! 

Лъв

Гледайте на света с широко отворени очи и голяма усмивка, Лъвове. Денят ви е изпълнен с положителна енергия и ще ви даде възможност да покажете на всички добротата си. Духовно прозрение. Не отлагайте за по-късно онова, което трябва да свършите днес.

Дева

Не бива да приемате условията, поставени от хора, които имат навика да ви подценяват, Деви. Голям шанс за осъществяване на важна сделка. С партньора нещата не вървят в желаната от вас посока. Ако не се чувствате щастливи, дошло е време да си тръгнете и да сложите ново начало.

Везни

Днес имате пълна свобода да действате така, както вие искате, Везни. Ще постигнете важна цел, поставена отдавна. Нови партньорства ще ви измъкнат от кризата, в която сте. Добре е да помислите да стартирате собствен бизнес. Имате подкрепата на близките си.

Скорпион

Голям късмет ще имат онези от вас, които са родени до 1 ноември. Промяната чука на вратата ви, подгответе се за битки и победи. Конкуренцията няма никакъв шанс, но контролирайте емоциите си. Погрижете се за здравето си, особено за очите.

Стрелец

Спрете да се намесвате грубо в живота на другите, Стрелци. Не отказвайте подкрепа, но не искайте нещо на всяка цена. Не задушавайте хората с внимание, дайте им по-голяма свобода. Не се занимавайте с рисковани начинания. Отложете пътуванията.

КОГА ЩЕ НАМЕРИШ ТОЧНАТА СИ ПОЛОВИНКА? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА! 

Козирог

Ще приключите със сделка, която ще се окаже твърде печеливша за вас, Козирози. Не се бавете излишно, моментът е подходящ за взимане на важни решения и стартиране на нови дейности. Търсете нови начини за печалба и реализация.

Водолей

Ведър ден, изпълнен с хубави емоции. Амбициозни проекти ви носят щастие, печалба и удовлетворение. Всеки старт днес е за добро. Обмислете внимателно поканите за пътувания. Освободете душата си от многобройните терзания.

Риби

Днес интересът към вас е голям. Ще получите заслужени аплодисменти. Ще се почувствате обичани и ценени. Ще направите важна крачка към човек, на когото държите много. Доверете се на изборите, направени под диктовката на интуицията. Бъдете честни към хората, които обичате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*