Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 7 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 7 февруари

Астроложката Серафима дава отговор на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Крайните резултати днес ще зависят от това колко сте адаптивни към определени ситуации. Действайте по плана, който сте си начертали, без значение как ще се развият нещата. Изхвърлете от главата си тежките мисли, които ви тормозят.

Телец

Днес едно ваше желание ще се сбъдне, Телци. От вас се иска да бъдете по-решителни и да действате без да мислите много. Следвайте финансовите си интереси и не се притеснявайте за мнението на другите.

Близнаци

На работното си място блестите, Близнаци. Поели сте по по-позитивен път и промяната ви се отразява добре. На някои от вас днес ще им се наложи да обсъдят проблем, свързан с имот. Любовта ви дарява с красота и хармония.

Рак

Благодарение на близки приятели днес ще успеете да разрешите проблем, който ви тежи отдавна. Най-накрая ще си отдъхнете и ще погледнете със самочувствие към нови хоризонти. Направете поне едно добро дело.

Лъв

Днес е нужно да преосмислите голяма част от нещата, които вършите ежедневно, Лъвове. Имайте контрол над емоциите си, защото от това зависят успехите ви не само на работното място. В любовта не слагайте бариери.

Дева

Следвайте амбициите си, Деви. Днес ще научите радостна новина и ще имате повод за празнуване. Някои от вас ще потърсят стар приятел за съвет. Вечерните часове отделете за релакс и забавления.

ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ГОДИНАТА ЗА ВСТЪПВАНЕ В БРАК?ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Везни

Работите усърдно, Везни, и заслужавате поощрение. На любовния фронт не се чувствате особено щастливи – прекалено дълго сте чакали обич и разбиране от страна на любимия човек, а сега нямате сили да се зарадвате на това, което той иска да направи за вас. Финансови постъпления.

Скорпион

Съзнателно или не, днес ще подложите на тест някои от близките си хора, за да разберете дали може да им имате доверие в бъдеще. Не взимайте пари на заем и не се впускайте в рисковани начинания. Каквото и да се случи, не изневерявайте на принципите си.

Стрелец

Елиминирайте съмненията и страховете, които ви пречат на щастието. Изправете се смело и вземете това, което искате от живота. Не се съобразявайте с мнението на всички, невъзможно е да им угодите. Летете високо и гонете мечтите си.

Козирог

Имате нужда от повече обич, нежност и разбиране, Козирози. Налага се обаче да направите някои компромиси, колкото и да не ви харесва това. Променете стила си на живот и не допускайте грешката да забиете на едно място. Обичайте!

Водолей

Голяма част от Водолеите изненадващо ще разрешат стар проблем по доста нестандартен начин. Денят ви като цяло е позитивен и обещава свежест и красота. Обърнете по-голямо внимание на приятелите си. В любовта бъдете всеотдайни.

КАК ДА ЗАПАЗИШ ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Риби

Не сте доволни от себе си и търсите начин да подредите всичко така, че да усетите щастие и удовлетворение. Следвайте плановете си за деня, не се разсейвайте с маловажни детайли. Време, прекарано с близък човек, ще ви се отрази тонизиращо. Не пилейте сили за хора, които не заслужават дори компанията ви. Разходете се на чист въздух – това ще ви освежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*