Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 5 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 5 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Около вас се навъртат хора, които се опитват да ви изкарат от равновесие. Не им позволявайте, следвайте плана, който сте си начертали. Обърнете внимание на приятели, които държат на вас.

Телец

Мислете повече, не действайте емоционално, Телци. Планирайте времето си добре, за да имате възможност да се насладите на повече красиви мигове с любими хора.

Близнаци

Днес имате вдъхновение, Близнаци, и може да разрешите проблем, свързан с работата ви. Покажете любовта си на половинката – и двамата имате нужда от повече романтика.

Рак

Бъдете по-отговорни, когото обещавате нещо на някого, Раци. Не изневерявайте на собствените си принципи. Отдайте се на любимото си хоби – подарете си малко релакс.

ЩЕ СРЕЩНЕШ ЛИ ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===> 

Лъв

Не бъдете толкова критични, Лъвове. Изцяло от вас зависи как ще се развият нещата в живота ви оттук нататък. Подарете си малко почивка.

Дева

Днес ще разрешите важен за вас въпрос, Деви, но се чувствате физически и емоционално изтощени. Направете нещо по въпроса.

Везни

Погледнете трезво на живота си и най-накрая си дайте сметка какво точно искате. Понякога се чудите прекалено дълго и пропускате важни възможности. Доверете се малко повече на хората, които са се доказали във времето.

Скорпион

Освободете се от нещата, които ви пречат, Скорпиони. Без значение дали са хора, които ви пречат, или вещи, които ви дразнят, премахнете ги от живота си и продължете напред.

Стрелец

Използвайте уикенда за повече релакс. Напоследък усещате умора и е добре да излизате повече сред природата, за да съхраните здравето си. В любовта се радвате на спокойствие и разбиране.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ЗДРАВОСЛОВНИТЕ ТИ ПРОБЛЕМИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК ===>

Козирог

Не споделяйте всичко, което знаете, с хората, без значение колко са ви близки те. Има опасност да ви предат и да ви разочароват. Пътуванията ви се отразяват добре – посетете някое приятно местенце.

Водолей

Невинаги е хубаво нещата да се случват точно така, както вие искате, Водолеи. Вместо да съжалявате за пропуснати шансове, продължете напред.

Риби

Пак сте сантиментално настроени, Риби. Стари спомени, свързани с хора, които вече не са в живота ви, ви натъжават. Престанете да се упреквате за грешки, допуснати в миналото, и направете нещо, което ще ви накара да се усмихнете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*