Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 5 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 5 февруари

Астроложката Серафима дава отговор на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

На прав път сте, Овни. Вървите смело към целите си в професионален план. Очакват ви слънчеви дни, нужно е обаче да бъдете по-постоянни и дисциплинирани. Елиминирайте стреса с изпробвани методи. Не взимайте крайни решения, защото съществува опасност после да съжалявате.

Телец

Звездите ви помагат да превърнете мечтите си в реалност, Телци. На работното си място без притеснение защитете принципите си. Останете мотивирани и спрете да угаждате на всички – това ви изтощава.

Близнаци

Има вероятност да промените част от плановете си за деня, Близнаци, защото сте се заели с прекалено много задачи и е възможно да не се справите навреме. Изхвърлете от графика си маловажните ангажименти. Приятна среща.

Рак

С усмивка и добри думи ще успеете да привлечете на своя страна хора, които с удоволствие ще ви помогнат. Искате всичко да е перфектно, но това почти никога не е възможно – затова е нужно понякога да правите компромиси. Летите на крилете на романтична любов.

КАК ДА СЪХРАНИШ ЛЮБОВТА?ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА СЕГА!

Лъв

Голяма част от Лъвовете днес ще бъдат сюрпризирани с интересно предложение на работното място. Запазете спокойствие и помислете преди да кажете „да“. Време е да откриете ново хоби – животът все пак не е само работа. Релаксирайте.

Дева

Здравето ви не е блестящо, Деви. Променете хранителния си режим и започнете да спортувате. Днес ще получите интересно обаждане от страна на близък човек. Възможни са финансови постъпления. Романтична и красива любов.

Везни

Позитивната нагласа ще разреши голяма част от проблемите, които не ви дават мира. Приемете нещата като предизвикателства и започнете да ги атакувате смело. Обърнете внимание на здравословното си състояние. В любовта сте щастливи, но малко объркани.

Скорпион

Прекрасен ден за Скорпионите – днес ще надминете собствените си очаквания. Ще постигнете с лекота целите, които сте си поставили. Уверено вървите напред и шашкате останалите с уменията си. Все пак не се преуморявайте, пазете силите си. Подарете си вечерен релакс.

ЩЕ МИНЕШ ЛИ ПОД ВЕНЧИЛО ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Стрелец

Днес ще се отвори нова врата в душите на Стрелците. Ще погледнете по-философски на всичко случващо се и това ще ви помогне да разрешите актуални проблеми. Смело обсъждайте плановете си с хора, на които имате доверие. Стойте далеч от напрегнати ситуации.

Козирог

Съсредоточете се върху ежедневните си ангажименти и не позволявайте на никого да ви попречи. Бъдете по-позитивни и с усмивка ще привлечете хората, които ще ви помогнат при разрешаването на проблеми на работното ви място. Любовта ви вдъхновява.

Водолей

Анализирайте внимателно проблемите, които засягат кариерата ви, и решете дали сте на точното място. Вие се чувствате добре, когато вървите напред, а в момента имате усещането, че се въртите в омагьосан кръг. Следвайте собствените си идеи, а не чуждите.

Риби

Не ревнувайте излишно, Риби – това ще нарани партньора ви. Някои от вас са изкушени от кратка авантюра – помислете дали си струва. Интуицията ви е много развита и почти никога не ви лъже – доверете й се.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*