Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 4 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 4 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес действайте смело, Овни! Ще разрешите проблемите в работата, които ви мъчат от известно време. Не давайте обещания, за да угодите на някого, защото те ще ви отдалечат от крайната цел. В любовта послушайте гласа на сърцето си.

Телец

Съществуват някои противоречия с близки и колеги. Поговорете с тях и се изяснете. Извлечете си поука от минали грешки, за да не останете разочаровани пак. Вечерта ще е романтична и вълнуваща.

Близнаци

Денят е щастлив и се очакват финансови постъпления. В работата всичко върви по план и усещате удовлетвореност. В личен план е възможно да разочаровате близък човек. Напът сте да възродите стара връзка.

Рак

Имате прекрасни възможности за развитие, Раци. Днес ще докажете, че сте професионалист и ще получите заслужена похвала. На любовния фронт се надявате нещата да се подредят. Любимият ви има нужда от повече време, дайте му го. Намерете си ново хоби.

ЩЕ УСПЕЕШ ЛИ ДА ОСЪЩЕСТВИШ МЕЧТИТЕ СИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===> 

Лъв

Заринати сте със задачи, Лъвове, но това не бива да ви притеснява. Имате нужните способности и умения да постигнете това, което искате. Хора от близкия ви кръг имат прекалено високи очаквания, не правете опит да угодите на всеки един от тях. Звездна и уютна вечер.

Дева

Деви, пак сте настроени носталгично. Хубаво е да си извлечете поука от грешките, които сте допуснали в недалечното минало, да се изправите смело срещу проблемите си и да ги разрешите. Партньорът може да ви помогне с ценни съвети.

Везни

Имате големи мечти и сте повече от вдъхновени. Радвате се на свежо настроение и вървите напред. В работата ще изпитате известни трудности, но ще ги преодолеете с помощта на близък човек. В личен план обмисляте генерална промяна – на прав път сте.

Скорпион

Днес сте раздразнителни, Скорпиони. Бъдете внимателни и не вдигайте излишни скандали. Повече слушайте и по-малко говорете. Обърнете внимание на здравословното си състояние. В любовта минавате през труден период.

ЩЕ ПОЛУЧИШ ЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК ===> 

Стрелец

Финансови проблеми ви мъчат, Стрелци. Освен това имате усещането, че никой не ви разбира и се въртите в омагьосан кръг. Запазете спокойствие, намерете начин да се заредите и поискайте съвет и помощ от хора, на които имате доверие. Романтична изненада.

Козирог

Макар и доста трудно, днешните ви планове ще се реализират, Козирози. Навлизате в нов етап от живота си и скоро проблемите, които са ви мъчили много дълго време, ще се разрешат. Финансови постъпления.

Водолей

Понякога давате обещания, които няма как да изпълните, Водолеи. Избягвайте да постъпвате така, защото има вероятност да се разделите с ценни за вас хора. Ще получите изгодна оферта, възползвайте се! Роднини ще ви ядосат с претенциите си, запазете хладнокръвие.

Риби

Днес планетите са на ваша страна, Риби. И в професионален, и в личен план се очертават приятни изненади. Обърнете внимание на здравето си. В любовта бъдете по-умерени, не дразнете половинката със своите претенции и прекалено високи очаквания.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*