Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 30 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 30 декември

Астроложката Серафима отговаря на въпросите ви на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Имате гениални и нестандартни идеи, Овни. Денят е спокоен, не се очертават инфарктни моменти. В дома ви цари мир и хармония. Новости в любовта.

Телец

Не се доверявайте на хора, които не познавате добре, Телци. Има вероятност да ви излъжат. Нуждаете се от промяна, затова отделете време за себе си и помислете какво искате от живота си. В любовта бъдете умерени, не изпадайте в крайности.

Близнаци

Действайте с усмивка, Близнаци, ако искате да постигнете целите, които сте си поставили. В любовта сте между чука и наковалнята – имате нужда от повече разбиране. Поговорете с половинката.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===> 

Рак

Депресивно настроени сте, Раци. Обадете се на хора, които ви помагат да изплувате от подобни ситуации и погледнете с усмивка на нещата. В любовта бъдете по-нежни.

Лъв

Днес се отдайте на любимото си хоби, Лъвове. Срещнете се с хора, които ви вдъхновяват и на които имате доверие. Ще получите романтично предложение от страна на човек от срещуположния пол. Насладете се на празниците.

Дева

Изненадайте приятно любимия си човек, Деви. Не се впускайте в излишни спорове с хора от близкото ви обкръжение, защото нещата така ще се завъртят, че вие ще изглеждате виновен. Имате нужда от повече романтика.

ЩЕ УСПЕЕШ ЛИ ДА ПОСТИГНЕШ ЦЕЛИТЕ СИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ СЕГА ===> 

Везни

Планетите са на ваша страна, Везни, и ви подкрепят. Оценете възможностите, които ви се предоставят, и действайте. Денят ви ще е безоблачен и спокоен. Обърнете внимание на роднините си.

Скорпион

Денят е романтичен, позитивен и изпълнен с много щастливи мигове, Скорпиони. Само не правете опит да угодите на всички, защото няма да успеете и това ще ви ядоса. Вечерта ще е вълнуваща.

Стрелец

Мислете градивно, Стрелци, и не позволявайте на хората да ви се бъркат прекалено много. Ще преодолеете трудностите, с които се сблъсквате, благодарение на човек, който живее в чужбина. В дома ви цари уют и топлина.

Козирог

Днес си подарете почивка, Козирози. Стар сърдечен проблем тормози съзнанието ви, а не трябва. Взаимоотношенията ви с този човек са приключили отдавна и няма смисъл да се връщате назад. Романтична вечер.

Водолей

Приоритетите ви имат нужда от преподреждане, Водолеи. Имате работни цели, но денят по-скоро е за релакс. Отделете време за забавления и приятни емоции. Любовта ви вдъхновява.

Риби

Хрумват ви чудесни идеи, Риби. Осъществяването им зависи от вас и от хората, които обикновено ви подкрепят. Внимавайте с флиртовете! Празнувайте и мечтайте! Приятно обаждане.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*