Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 30 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 30 януари

Астроложката Серафима помага при разрешаването на важни проблеми с ценни съвети. Свържете се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят ще е тежък, Овни, и крие известни рискове за конфликтни ситуации. Овладейте емоциите си и оставете интуицията да ви води. На работното си място ще постигнете резултати, които ще ви удовлетворят. Не следвайте чужди мисли, доверете се на себе си! Пазете се от преумора.

Телец

Възможни са неприятни изненади в рамките на деня. Отделете повече време за физически натоварвания и се подложете на специална диета, за да пречистите организма си. Влагайте енергия в идеи, в които вие самият имате вяра. Денят не е подходящ за започване на нещо ново.

Близнаци

Отговорите на въпросите, които ви тормозят, няма да получите от някой друг, а от себе си. Анализирайте себе си по-внимателно и много неща ще ви се изяснят. Днес избягвайте нови начинания и се опитайте да превърнете негативната енергия в позитивна. Бъдете по-търпеливи и се доверете на усещанията си.

Рак

Съсредоточете се върху спешните си задачи. Денят е обещаващ. Не позволявайте на вредните мисли да обсебят съзнанието ви, насочете енергията си към нещо хубаво. За известно време изключете от менюто си тежките храни и наблегнете на по-леки такива.

ИМАШ ПРОБЛЕМИ В ЛЮБОВТА? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА! 

Лъв

Ако искате да постигнете добри резултати, говорете по същество и действайте без страх и притеснения. Бъдете честни към всички и най-вече към себе си. Не се срамувайте да поискате помощ от другите, ако това се наложи. Денят е чудесен за поставяне на нови цели. Пазете се от преумора и направете всичко възможно, за да подсилите имунната си система.

Дева

Бъдете много внимателни днес, Деви – някой ще се опита да ви злепостави. Опитвате се да направите много неща наведнъж и се чувствате объркани. Подредете хаоса около себе си и в главата си – това ще даде по-добър резултат. Запишете се на йога или на спорт, който ви се отдава. Пазете се от простуди.

Везни

Голяма част от Везните днес ще се занимават с проблеми, чието разрешаване вече не може да бъде отлагано във времето. Анализирайте внимателно постъпките си, в противен случай са възможни още грешки и много главоболия. Релаксирайте и се отдайте на приятни емоции.

ГОТОВ ЛИ СИ ДА СЪЗДАДЕШ СЕМЕЙСТВО ТАЗИ ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА! 

Скорпион

Съсредоточете се изцяло върху работата си и извлечете максимум ползи. Ще получите подкрепа от страна на приятел, бъдете благодарни. Пазете се от вредни изкушения и не взимайте крайни решения. В любовта не бъдете толкова ревниви. Разнообразете менюто си с повече плодове и зеленчуци.

Стрелец

Денят не е подходящ за стартиране на нови и важни начинания. Заемете се с ежедневните си задачи и си дайте време за размисъл. Някой ще се опита да наруши душевния ви дискомфорт, не му позволявайте. Заредете се с търпение и позитивни мисли.

Козирог

Не говорете за неща, за които не сте сигурни, Козирози. Не правете опит да докажете на всяка цена своята правота, защото има опасност малките битки да се превърнат във война. Бъдете по-целенасочени и се доверете на вътрешния ви глас. Пазете здравето си.

Водолей

Стресирани сте, Водолеи, и това не ви влияе добре. Не надценявайте силите си и разумно разпределете задълженията си. Избягвайте шумните купони и се отдайте на тих релакс. Спортът също ще ви се отрази добре. Звездите ви обещават нежна и романтична любов.

Риби

Днес сте изправени пред предизвикателства, които ще ви вдъхновят. Ще разрешите с лекота проблеми, свързани с работата ви. Усещате прилив на сили и това ви кара да се чувствате добре в кожата си. Възможни са усложнения с любимия човек, но нищо сериозно няма да се случи. Бъдете по-търпеливи и не толкова крайни.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*