Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 29 март

Дневният хороскоп на Серафима за 29 март

Имаш проблеми в любовта и работата, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Днес не чакайте подкрепа от никого, Овни. Свършете си работата сами и не се доверявайте на никого. Съвпадът на Слънцето с Уран засилва шестото ви чувство. Ще направите крачка напред.

Телец

Комплекси, насадени в миналото, ви пречат и в работата, и в личния живот. Ден, в който ще влезете в противоречия, ще имате усещането, че никой не ви разбира. Време е да се откажете от каузи, които не ви носят нищо хубаво, и от хора, които присъстват в живота ви с едничката цел да ви пречат.

Близнаци

Получавате това, което сте дали в миналото, Близнаци. Приятни моменти няма да липсват, но някой ще ви въвлече в неприятности. Възможно е да се разделите с известна сума пари. Само хората, които наистина държат на вас, ще проявят разбиране и ще ви бъдат полезни със съвети. Изпълнете си обещанията!

Рак

Много хора днес ще ви потърсят за съвет. Не ги връщайте – помогнете им с каквото можете. Не е изключено да допуснете стара грешка и да се озовете сам-самички. Изхвърлете негативизма от живота си, отървете се от агресията.

Лъв

Страхът от неизвестното ви ужасява, Лъвове. Неприятни мисли завладяват съзнанието на голяма част от вас. Бъдете по-обективни и се откажете от илюзиите си. Вие притежавате царственост, не позволявайте на нищо и никого да ви съсипе. Съдбата ще ви даде шанс да се измъкнете от капана на лошите мисли.

Дева

Днес ще се отдадете на талантите си и ще очаровате всички. Добре е да дадете ход на важни инициативи и да не бягате от отговорност. Не бъдете комплексари, защото това само ще ви навреди. Бъдете по-отворени към света и си гонете интересите.

Везни

Днес ще видите истинските лица на хората, Везни. Ако искате да се чувствате щастливи, бъдете над нещата и следвайте принципите и целите си. Не позволявайте на никого да ви използва, Съдбата ви дава чудесен шанс да излезете от рутината. Не се страхувайте да казвате истината.

МЪЧАТ ТЕ ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ЛИЧНИЯ ТИ ЖИВОТ И РАБОТАТА? СЕРАФИМА МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ С ЦЕНЕН СЪВЕТ!

Скорпион

Съмнения и страхове убиват желанието ви за работа, Скорпиони. Това се дължи на съвпада на Луна и Сатурн и всичко е временно. Говорете открито за намеренията си. Обадете се на близки и познати, които винаги са до вас в трудни моменти.

Стрелец

За една част от Стрелците денят е чудесен, за друга част – кошмарен. Опитайте се да действате разумно. Откажете се от вредни навици и дейности, които ви носят загуба. Разчитайте единствено на себе си и ще постигнете резултатите, към които се стремите.

Козирог

Срещите ви днес ви носят неприятности и прекалено много отговорности. Бъдете решителни, смели и не се страхувайте за каквото и да е. Конкуренцията прави опит да ви смаже, но вие сте силни и ще издържите. Обърнете внимание на здравето си.

Водолей

Днес ще ви хрумнат нови идеи за нови проекти. Вдъхновението идва от съвпада на Слънцето с вашата планета Уран. Не позволявайте на страховете и комплексите да контролират съзнанието ви. Вредните връзки трябва да се прекратят.

ГОДИНАТА ПОДХОДЯЩА ЛИ Е ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА БРАК? ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА!

Риби

Днес ще се окажете на точното място с точните хора, Риби. Всички имат желание да ви помогнат – кой със съвети, кой с пари и влияние. Участвайте в конкурс – голям е шансът да спечелите. Отървете се от пасивните мисли, позволете на интуицията да ви води.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*