Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 27 март

Дневният хороскоп на Серафима за 27 март

Имаш проблеми в любовта и работата, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Въпреки че често изпадате в крайности, днес не е препоръчително да го правите, Овни. Добре е да имате вратичка за измъкване от всяка ситуация. Каквото и да се случи, не си нарушавайте спокойствието. Не обвинявайте никого за нищо и разчитайте единствено на себе си.

Телец

Успешен ден за представителите на зодия Телец. Покажете на всички колко ви е силна волята, когато искате нещо. Не се включвайте в скандали и разправии, за да запазите хармонията. Спортувайте повече.

Близнаци

Всеки има фиксидеи, Близнаци, но при вас са прекалено много. Научете се да правите компромиси и понякога се вслушвайте в съветите на другите. Звездите ви съветват днес да бъдете по-умерени – прекаленият натиск не е препоръчителен.

Рак

Големи грешки ще допуснат Раците, родени в първата декада. Има вероятност да се отдалечите от приятели и колеги заради думи, използвани не на място. Дръжте се дипломатично и не повишавайте тон. Обърнете внимание на здравето си, нестабилно е.

Лъв

Като типичен огнен представител на зодиака, се стремите да доминирате и в работата, и в любовта. Имайте предвид обаче, че прекаленият натиск може да скъса важни партньорски връзки. Бъдете умерени във всичко и няма да сгрешите. Започнете пречистваща диета.

Дева

Ден, в който трябва да направите повече компромиси, Деви. Ако искате работата ви да върви, съобразете се с желанията и стремежите на другите. Ще получите покана за ново партньорство или работа. В любовта е нужна повече категоричност – заявете на висок глас всичко, което искате.

ЩЕ СЕ СБЪДНЕ ЛИ НАЙ-СИЛНОТО ТИ ЖЕЛАНИЕ? ПОПИТАЙ СЕГА СЕРАФИМА И РАЗБЕРИ!

Везни

С навлизането на Луната във Везни отношенията ви с другите стават все по-напрегнати. Тези, които са родени в първа декада, ще изживеят болезнена раздяла. Не се поддавайте на провокации и не взимайте прибързани решения. Здравословни проблеми.

Скорпион

Ден за разчистване на сметки. Ще получите желаното, ако запазите спокойствие и действате с усмивка. Скандалите няма да ви донесат нищо хубаво – не се хвърляйте в битки. Денят е подходящ за пътувания и пазаруване. Малко повече нежност в любовта ще свърши чудеса.

Стрелец

Доверете се на инстинктите си и на онзи вътрешен глас, който често пренебрегвате, Стрелци. Не се включвайте в спорове, изчакайте бурята да отмине. Разпределете си разумно времето и отделете няколко часа за активен релакс.

КОЛКО СИЛНА Е ЛЮБОВТА ВИ И ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ ТЯ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Козирог

Очертава се доста тежък ден за представителите на зодия Козирог. Най-много трудности ще срещнат тези, които са родени до 1 януари. Скандал ще ви раздели с хора, които не са ви безразлични. Бъдете умерени в действията си и в никакъв случай не се месете в работата на околните.

Водолей

Не е от най-силните ви дни, но се очертава да е спокоен и ползотворен. Дайте най-доброто от себе си на работното място и усилията ви ще се възнаградят. Не се отклонявайте от пътя към целите си и с усмивка продължете напред. Бъдете себе си!

Риби

За да изпъкнете и за да докажете, че сте повече от останалите, не е нужно да водите войни, Риби. Ще постигнете повече положителни резултати, ако действате с любов и разбиране. Насочете усилията си към поддържане на хармонията у дома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*