Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 28 февруари

Дневният хороскоп на Серафима за 28 февруари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Можете да направите благоприятна сделка или да преодолеете някакво финансово препятствие, Овни! Днес вашият ум е нащрек, вашите цели са ясни и растящият ви оптимизъм ще ви помогне да спечелите по вашия начин. Физическата ви енергия също е висока днес – това е страхотно време за разходка в парка или спорт. Вие сте добре разположени към другите и имате голяма доза увереност, че те ще ви помогнат да успеете във всеки един ваш проект. Уверете се, че вашите очаквания и способности са реалистични, преди да се гмурне в нещо, от което не може да бъдете в състояние да излезете лесно. Вашето желание да успеете, не само финансово, но и лично е силно в този момент.

Телец

Днес умът ви е ясен и плодороден. Вие ще се насладите на общуване, бързи реакции, умствени игри и всичко, което може да провокира вашия интелект. Организирането и администрирането на хора и проекти ще се превърне в център на начина ви на живот. Подреждате нещата в своя полза, но сами не усещате как работния ви устрем ви уморява. Починете си малко, Телци. Точно сега не бива да работите и да се раздавате на 150%, тъй като организмът ви е слаб и може да провокирате някои сезонни заболявания.

Близнаци

Вашата интуитивна и чувствителната страна е взела кратка ваканция, която дава повече технически наклон на работата ви днес. Ако нещо ви се губи или не можете да се справите, по-възрастен, по-мъдър ръководител, колега или приятел може да ви даде съвет. Ако възникне някакъв проблем, можете да се справите без паника. Потърсете някои от старите ви начини и стари решения за справяне с трудности. Ако някога са работили, те вероятно пак ще работят във ваша полза. Това е едно отлично време да постигнете много неща. Вие сте в състояние да изразите чувствата си към другите по положителен начин. Може да искате да се върнете назад и да планирате следващата си стъпка. Тази вечер е за любов.

Рак

Трябва да се насладите на голям успех и внимание чрез вашата професия. Днес е добър ден да направите някои сериозни размисли за работата или даден проект. Бъдете предпазливи! Онова, което днес изглежда добре, утре може да ви причини проблеми или тревоги. Използвайте вечерта, за да излезете някъде и да се запознаете с нови хора. Може някои от тях да ви бъдат от полза в бъдеще. Вашият независим характер може да бъде заплаха за любимия човек. Отделете малко време, за да му покажете, че не всичко е такова, каквото изглежда. Поддържайте дух на ентусиазъм.

Лъв

Днес много държите да бъдете в светлината на прожекторите. Бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани. Чувството на емоционална прохлада в личен план, съчетана с акцент върху идеализъм: такава е природата на този цикъл. Всичко ще бъде съсредоточено върху радостите и грижите, които ви създават близките хора. Чувствате се много добре със себе си днес и другите са склонни да подкрепят самочувствието ви. Ако харесвате работата си, това е добър ден да разширите хоризонтите си. Подходящ момент да започнете да изпитвате нови удоволствия или да промени ежедневието си. Чувството ви за благополучие и успех съвсем не е измамно. Скоро ще разберете защо.

Дева

Ако давате всичко на 100% днес, замислите ви могат да се окажат много успешни. Умствената стимулация от страна на другите е от ключово значение за вас и това е добра идея да положите всички усилия и да направите някои компромиси. Някои текущи проекти ще ви донесат доста успехи. Този следобед може да се намерите добра възможност да насърчите чувството на заедност сред членовете на семейството ви или вашия любим или любима. Нуждата от емоционална сигурност е силна в този момент. Не трябва да оказвате натиск върху партньора да прави разни неща, само защото вие сте го помолили. Ако нещо ви измъчва или се колебаете в намирането на решение, по-стар и по-мъдър човек може да ви даде съвет, ако имате нужда от него. Желанието за близост и любов с партньора е чудесно в този момент, а изразяването на обич е най-голямото ви удоволствие днес.

РАДОСТ ИЛИ ТЪГА ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА И ТЯ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ!

Везни

Не позволявайте на новите обстоятелства да ви спират от постигане на вашите цели. Това са измамни трудности и вие ще го разберете много скоро. Може да имате известни неприятности или препятствия в бизнеса или работата. Трябва да се погрижите да разгледате всички аспекти на взаимоотношенията си – това ще доведе до успех. Хората от противоположния пол искат вашето внимание – не отхвърляйте нито една оферта – не знаете какво може да ви очаква след това. Това е чудесно време да подчертаете своята практичност и реализъм. Изразяването на привързаност идва лесно тази вечер и може да направи много за повишаване на романтичния градус.

Скорпион

Емоция! Нови открития, срещи и идеи трябва да направят този ден запомнящ се. Вие не трябва да ги търсите, те сами ще ви намерят. Може би най-сетне може да бъде решен един стар проблем заради някаква нестандартна идея, която ще ви хрумне в последния момент. Също така, това е времето, когато търсите интелектуална стимулация както в любовта, така и в социалните дейности. Трябва да се възползвате напълно от този творчески път в живота ви. Вие сте особено остроумни и желани от останалите. Днес всеки ще иска да е около вас или с вас. Бъдете внимателни с вашите експерименти във връзка с нови диети. По-добре да тренирате, отколкото да стоите гладни.

Стрелец

Силни сте в мисленето днес, Стрелци. Днес е ден да планирате и да видите цялостната картина на нещата. Може би онова, което се случва с вас сега е важно, но то не бива да ви провокира да бъдете нечувствителни към хората около вас. В сравнително кратък период от време, може да изпитате резки промени в съдбата – добри или лоши. Вие ще усетите желание за силни усещания и да обмислите някакво пътуване – избягвайте екстравагантността. Емоциите могат да окажат влияние върху вашето здраве – култивирайте отношение на благодарност. Най-добре е, за сега, да не се тревожите. Прекалено настояване за това, което искате, може да доведе до разочарование и лоши чувства сред приятелите ви – бъдете внимателни. Любовта е в пълен разцвет и това е добър момент да изразите обичта си към другите. Дръжте ума си изпълнен с положителни мисли.

Козирог

Днес може да бъде ден на причудливи мечти. Това може да ви се стори забавно и да ви накара поне за миг да се отпуснете. Стари идеи или предразсъдъци от миналото могат да изплуват от подсъзнанието ви тази вечер. Имате желание да направите нещо възможно най-бързо. Въпреки това, вие не трябва да бъдете импулсивни или твърде прибързани в действията си. Сега може да отделите известно време внимателно да разгледате работата и кариерата си и да направите необходимите корекции. Втората половина на деня ще прекарате в размисли за пари. Подготовката и планирането на бъдещето е текущата ви дейност. Колкото повече вярвате и колкото по-усилено работите, толкова по-голям е шансът това светло бъдеще да дойде час по-скоро.

Водолей

Трябва да сте много разумни в личните решения относно финансите. Ще изразходвате много жар в усилията за правене на пари, но трябва да бъдете внимателни в дейностите, в които се включвате. В повечето случаи обаче, трябва да се избегне желанието да получите символите на материалния статус. Енергии, които вече са налице, могат маркират периода с приятни моменти, които ще прекарате с приятели и близки. Ако имате вяра в себе си ще успеете много по-лесно. Тази вечер ще се насладите на компанията на съседи или братя и сестри. Може да решите да направите планове да си помагате взаимно. Помислете за кратка почивка. Чувствате се, а и изглеждате уморени.

Риби

Думите не са достатъчни точно сега. Те трябва да бъдат подкрепени и от действия. Преди всичко, онова, което казвате трябва да има практическа стойност. Това може да бъде време на интензивно обучение и мисъл. Вашите усилия са успешни и във всеки един момент ще знаете какво точно искате да кажете или да направите. Може да откриете, че сте ценени заради способността ви да действате и да направите нещо. Данъци, инвестиции и други финансови връзки или задължения ще обсебят вниманието ви. Не е добър момент да взимате конкретни решения относно емоционалната връзка, която имате с лице от противоположния пол.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*