Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 1 март

Дневният хороскоп на Серафима за 1 март

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Астроложката Серафима отговаря на въпросите, които ви вълнуват. Свържете се с нея на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Не се опитвайте да заблудите или да използвате хората около вас по един или друг начин. Бъдете честни със себе си и с другите, но не бързайте да сте откровени. По-сложните взаимоотношения трябва да се преработят. Опитайте се да пренасочите енергията на тези хора към едно взаимно и изгодно сътрудничество.
Като цяло, не рискувайте излишно и не обещавайте нищо под влияние на настроението.

Телец

Лесно е да се работи в самота, в тиха и сигурна среда, далеч от суматохата и прекалените емоции. Може да се опитат да ви накарат да направите нещо, което не е във вашите планове. Другите може да се играят по правила, които не са ясни. Вие заложете на сигурно. Удоволствие е да се гмурнете в света на изкуството, да направите една дълга разходка. Добър начин да прекарате вечерта е у дома, да се отдадете на малки домакински задължения или просто да се отпуснете на дивана пред телевизора. Връзката на Венера и Нептун може да донесе пророчески сънища.

Близнаци

Денят ви ще е ден на новини и новости. Не се поддавайте на опити да ви съблазнят с уж изгодна оферта или предложение. За каквото и да става дума, няма да спечелите нищо… Не вярвайте на обещания. Дайте критична оценка на предложенията. Не рискувайте там, където има възможност за физическа или емоционална травма. Можете да починете добре ако се опитате да решите някаква загадка, нещо, което е останало скрито за вас. Може да възстановите отношенията със стари приятели. Може и да намерите нов смисъл в изоставени проекти. С две думи – нещо от миналото ви готви изненада.

Рак

Запазете самообладание и присъствие на духа. Заобикаляйте острите ъгли и острите хора. Не създавайте конфликти. Въздържайте се от посещение на места, където има много хора. Внимателно проверете документите преди да ги подпишете. Полезно е да се направи основно почистване, изхвърляне на боклук, стари неща, файлове, изтриване на кореспонденция и хора, които по един или друг начин ви тровят живота. Разчистете, за да дойде новото!

Лъв

Можете да си позволите пълна спонтанност днес. Можете да изразявате себе си, и това ще има добро влияние върху вас и хората около вас. В същото време без много усилия, естествено и лесно ще постигнете целите си. Но внимавайте, не надценяват своите възможности, за да не направите грешка в нещо съществено.
Възможно е и неразположение. Не планирайте този ден твърде много задачи. Ще бъде важно да се възползвате от възможностите, които ще се появят неочаквано.

Дева

Някои скрити теми ще пробият. Ще бъдете доста по-откровени и честни. Може да прекъснете отношения, които отдавна ви тормозят. Повратната точка ще дойде по-късно, за сега са само тенденции и предположения. Поради това е необходимо да проявите сдържаност, където има напрежение. Възможност да срещнете човек, с когото ще имате общ бизнес или нещо на лична основа.

РАДОСТ ИЛИ ТЪГА ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА И ТЯ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ!

Везни

Бъдете съсредоточени и не се разпилявайте на 100 места. Можете да получите важна информация или да се превърнете в източник на полезни идеи. Има наличие на благоприятни промени в бизнеса, успешно решавате проблемите, получавате положителен отговор на въпросите. Обстоятелствата ще благоприятстват, за да обсъдите една добра перспектива. Не правете драстични промени живота си.

Скорпион

Ще имате успех в избора на важни въпроси и стратегически насоки. Вие сте в състояние да оправдаете големите надежди, но ще трябва да ограничите вашите лични интереси. Днес можете да дадете зелена светлина на полезни идеи за решаване на актуален въпрос или изпълнението на текуща работа. Това е един добър ден да научите нещо и да наредите част от любимото пространство – вкъщи или на работа.

Стрелец

Днес, ако забележите някакви специални знаци, вземете ги насериозно. В критични ситуации можете да усетите нюансите, които са ви необходими, за да коригирате курса на поведение към хората, на които държите. Не се опитвайте да манипулирате чувствата на другите. В най-добрия случай, можете да бъдете възнаградени за мъдрост, която сте демонстрирали в миналото. Щастлив ден за търсене на информация от всякакво естество.

Козирог

Уверете се, че днес в живота ви ще има по-малко шум и суета. Помислете за това, което казвате и на кого го казвате. Въздържайте се от критика, дори и справедлива. Некоректно казана дума може да се използва срещу вас. През деня ще усетите промени в настроението, може да има проблем и със здравето. Разчистете поне една област от вашия живот или работно пространство. Колкото повече ненужни неща изхвърлите, толкова по-голяма е вероятността да получите нещо полезно в замяна. Опитайте се да се рестартирате. Възстановете добрите си навици и отношения, които ще допринесат за това. Намерете компания, за да посетите фитнес залата или идете на вечерна разходка.

Водолей

Интензивни усещания и емоционален ден. Ще трябва да положите усилия, за да не излезете от графика или за да не претупате нещо важно. Не отлагайте нищо за по-късно, в противен случай само ще изострите задръстванията и стреса в близко бъдеще. Опитайте се да се избегне прекалената откровеност, за да не създадете претекст за манипулации и интриги. Изберете кръг от хора, на които имате доверие. Започнете да създавате нови и добри здравни навици. Придържайте се към строги икономии, избягвайте големи покупки.

Риби

Можете да се доверите на интуицията си днес. Не разпилявайте енергията си. Пазете я за полезните неща, които ви предстоят. Може би трябва да вземете някои важни целенасочени действия, за да не пропуснете възможността, докато тя е там. Проверете вашата пощенска кутия, можете да получите нещо интересно. Разпитвайте, ровичкайте – днес ви се пада случайно да намерите добър за вас шанс. Желателно е да запълните свободното време със занимания, които ще ви помогнат да се социализирате.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*