Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 27 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 27 януари

Астроложката Серафима помага при разрешаването на важни проблеми с ценни съвети. Свържете се с нея на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят ви е изпълнен с предизвикателства. Вие обаче не се спирате пред никакви трудности, а напротив – там, където останалите забиват спирачките, вие натискате газта. Не отлагайте това, което ще ви донесе финансова изгода в бъдеще.

Телец

Днес ще обърнете повече внимание на себе си, отколкото на останалите. Егоизмът понякога може да бъде полезен, все пак това, което сами може да направите за себе си, никой друг не може да го направи за вас. Все пак не пропускайте важните срещи, от които ще имате полза.

Близнаци

Обърнете по-голямо внимание на финансовото си състояние, Близнаци. Не правете излишни разходи и не взимайте пари на заем. Възползвайте се от всяка изгодна оферта за повишаване на доходите си. Отделете време за активна почивка.

Рак

Не пренебрегвайте работата си, само за да угодите на хората около себе си. Разрешете проблемите, докато са още в зародиш. Планетите ви подкрепят, днес късметът е на ваша страна. Нова любов на хоризонта.

Лъв

Денят е подходящ за разрешаване на проблеми, които сте отлагали прекалено дълго време. Не се изказвайте неподготвени и не изпадайте в крайни настроения. Кажете на висок глас всичко, което искате.

КАК ДА СТАНЕШ БОГАТ? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА! 

Дева

Имате нови стремежи, но не и нужната подкрепа от страна на близките и семейството. Или се опитайте да им покажете важните за вас неща, или действайте сами. Задължително се поглезете с нещо приятно.

Везни

Често сте прекалено капризни, а това не влияе добре на взаимоотношенията ви с другите хора. В личен план трябва да вземете важно решение, но си задайте въпроса дали сте готови да направите толкова много компромиси. Не давайте празни обещания.

Скорпион

Звездите днес са на ваша страна и ви помагат, Скорпиони. Ще се окажете на точното място с точните хора и ще имате възможността да завържете полезни запознанства. Следете интереса си и не изневерявайте на принципите си.

Стрелец

Имате нови идеи и нови възгледи за живота, Стрелци. Повечето от вас днес ще работят върху личностното си развитие и самоусъвършенстване. Мислете позитивно и не позволявайте на никого да влияе лошо на настроението ви. Ще разрешите голям проблем с помощта на близък човек.

Козирог

Днес ще прекарате приятни часове с нови и стари приятели, Козирози. Ще получите твърди обещания за финансови постъпления. Извлечете максимума от всичко, с което сте се захванали – можете! Нежна любов.

Водолей

Имате и сили, и енергия, и достатъчно връзки, за да постигнете всичко онова, към което се стремите. Нужно е обаче да преподредите приоритетите си, защото често губите прекалено много време за неща, които не са от съществено значение. Ще срещнете интересни хора, които ще изиграят важна роля в живота ви оттук нататък.

КАК ДА ОСЪЩЕСТВИШ И НАЙ-СМЕЛИТЕ СИ МЕЧТИ? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА! 

Риби

Трябва да овладеете емоциите си, Риби. Понякога имате усещането, че се лутате безцелно в някакъв лабиринт. За да преодолеете това състояние, трябва да имате цели, към които да се стремите. Мечтайте по-смело! В любовта всичко е наред.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*