Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 25 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 25 декември

Пишете на астроложката Серафима на e-mail: info@prekrasna.bg или й се обадете на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Щастието, към което се стремите, Овни, не бива да е крайна цел, а начин на пътуване. Всеки ден направете нещо, което ви доставя удоволствие и бъдете фокусирани само върху най-важното. Създайте си вълшебни моменти!

Телец

Денят ви, Телци, е изпълнен с приятни изненади и случки. В дома ви цари хармония. Вие имате дар слово и ще бъдете център на внимание – всички ще ви ухажват. Любовта ви е романтична и нежна.

Близнаци

Малко сте объркани, Близнаци, защото винаги анализирате всичко прекалено детайлно. Опитайте се да погледнете на нещата от философска гледна точка и светът изведнъж ще се превърне в прекрасно място за живеене. С човека до вас се чувствате на седмото небе от щастие.

ТУК МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ПОВЕЧЕ НЕЩА ЗА ТВОЯ ГОДИШЕН ХОРОСКОП! 

Рак

Освободете се от страховете си, Раци. Отдайте се на красиви мигове и внесете ред и хармония в живота си. Възможно е в днешния ден да има напрегнати моменти и да не може да свършите всичко онова, което искате. Крайно време е да се изясните с половинката.

Лъв

Ден за релакс, Лъвове. Всичките ви очаквания ще бъдат реализирани и ще се радвате на празника с най-любимите си същества. Радостни вълнения, коледни емоции и романтична любов топлят сърцето и душата ви.

Дева

Някои от вас са в депресия, защото по време на големи празници анализират внимателно всичко онова, което се е случило в живота им. Усамотете се за известно време и си дайте сметка какво искате и какво можете. Съсредоточете се!

Везни

Не се дръжте лошо с хората, които наистина ви обичат. Бъдете благодарни за всичко, което имате! Премахнете от живота си нещата и хората, които ви пречат, и започнете на чисто. Бъдете точни в любовта.

Скорпион

Искате да подредите целия хаос, Скорпиони, и да разберете кое всъщност е важно за вас и кое – не. Бъдете спокойни, смирени и обърнете внимание на хората, на които държите. Среща с интересни личности.

Стрелец

Разтоварващ ден за представителите на този знак. Отдали сте се на активен релакс. Ще се срещнете с любими хора, ще получите много подаръци и ще посетите места, на които винаги сте искали да бъдете.

ВИЖ КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА! 

Козирог

По-амбициозните от вас се справят с лекота с всичко. Подарете си малко почивка на Коледа, заредете се с позитивни емоции и атакувайте нови върхове. Покажете на хората около себе си колко много държите на тях.

Водолей

Позволете на любовта да влезе в живота ви с целия си блясък, Водолеи! Споделяйте спокойно чувствата си, усмихвайте се, покажете нежност. Поставете си нови цели.

Риби

Усещате коледния дух, Риби, и гледате на света отвисоко и дишайки дълбоко. В дома ви цари идилия, близките ви са щастливи. Нека любовта изпълва цялото ви същество не само на Коледа, но и след това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*