Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 24 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 24 декември

Имате въпроси? Пишете на Серафима на e-mail: [email protected] или й се обадете на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Овни, денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции и изненади. Дори да имате задачи за вършене в този празничен ден, запазете спокойствие – вие сте креативни личности и ще намерите отговор на всички въпроси.

КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ СЛЕДВАЩАТА 2013 ГОДИНА? СЕРАФИМА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА РАЗБЕРЕШ! 

Телец

Днес ще получите пари за добре свършена работа, Телци. Бъдете внимателни с хора, които не познавате толкова добре – сред тях има използвачи, които могат да ви навредят. Вслушайте се във вътрешния си глас.

Близнаци

Ще получите заслужена похвала от важна фигура. Денят не е подходящ за експерименти. Възможни са парични постъпления. В днешния ден отделете повече време за семейството си.

Рак

Контролирайте емоциите си, мили Раци! Макар да е празник, вие не се чувствате особено добре – нещо или някой ви липсва. Направете това, което зависи от вас, другото оставете в ръцете на Съдбата.

Лъв

Нещото, от което най-много се нуждаете днес, Лъвове, е спокойствие. Стойте далеч от напрегнати ситуации и не тъгувайте. Направете това, което ви доставя най-голямо удоволствие. Нови успехи.

НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ ПО-ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА, ЗА ДА СИ ПО-УСПЕШЕН? ОТГОВОРЪТ Е ТУК ====>

Дева

Деви, днес ще покажете завидни кулинарни умения в кухнята. Позитивен и спокоен ден. Настъпва краят на напрегнатите дни. Насладете се на любовта на човека до себе си. Мечтайте повече!

Везни

Прекалено сте разсеяни днес, Везни. Пренебрегвате приоритетите си. Възможни са ядове с близки или хора от обкръжението ви. Внимавайте с финансите, харчете разумно. Вслушайте се в интуицията си.

Скорпион

Амбицирани и мотивирани сте, Скорпиони, и всичко, което искате, се случва с лекота. Имате важни цели и ще ги постигнете. Подарете си романтично изживяване с любимия.

Стрелец

Имате ангажименти, но могат да почакат. Очаквайте финансови постъпления в неголеми размери. Не съдете хората, уважете мнението им. Контролирайте емоциите си и си подарете чудна Коледа. Позитивизмът ви помага.

Козирог

Не се опитвайте да угодите на всички, Козирози, защото винаги ще има недоволни. Не се самосъжалявайте и направете нещата така, както на вас ви харесва. Съдбата е на ваша страна и скоро няма да има спомен от трудностите, през които минавате.

Водолей

Днес ви се налага да водите важен разговор с човек от семейството. Не се панирайте излишно, всичко ще бъде наред – звездите ви подкрепят. Освободете съзнанието си, напоследък мислите за прекалено много неща. Зарадвайте близките си с подаръци.

Риби

Днес ви е нервно, Риби. Няма полза от излишни ядове, опитайте се да запазите душевен мир. Запретнете ръкави в кухнята и пригответе нещо вкусно за близките си. Отделете си поне час свободно време, за да се поглезите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*