Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 23 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 23 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Някои от Овните ще имат софтуерни проблеми днес, заради своята припряност. Денят ще бъде тегав, малко труден, но трудностите ще са по-скоро дребни, отколкото образуващи нерви. Вечерта обещава да наваксате с хубави емоции и положителни случки. Не се ядосвайте излишно.

Телец

Ако сте мислили да изучавате астрология, нумерология или други окултни науки, Телци, това е ден, в който може да започнете. Ще отворите вратите на едно ново знание, без значение дали е астрология или нещо друго. Това ще ви помогне да се срещнете с нови хора и да пораздрусате малко вашия позастоял напоследък социален живот. Вдигнете телефона, за да направите първата стъпка към една по-интересна и емоционална вечер.

Близнаци

Уважение и нови постижения са основните цели за вас, Близнаци. Започвате нов етап от живота си. Създавате структура, която ще ви даде нови възможности да поддържате своите идеали и принципи. Промяната ще се превърне в приоритет. Поемете инициативата, за да получите помощ от хората до вас сега. Разговорите с приятели и семейството ви могат да ви помогнат да намерите опорна точка за вашите начинания.

Рак

Вашите желания могат да се сбъднат днес, тъй като всичко работи във ваша полза. Възможно е да се присъедините към голяма група ваши съмишленици. Вашата интуиция работи на пълни обороти и тя ще ви води във вярната посока. Преобладава усещане за хармония през по-голяма част от времето ви. Финансовата сигурност ви помага да се наслаждавате на хубавите неща в живота.

Лъв

Нищо от онова, което ви изпълва със страх и несигурност, няма да се случи днес. Отпуснете се и се насладете на остатъка на деня по начин, който само вие умеете. Това е ден, в който ще може да си позволите неща, които доскоро са били табу за вас и вашия бюджет. Ще откриете вълнуващи възможности за вашата любов. Една стара емоция може да се превърне в ново чувство и основа за нова връзка. Изпълнени сте в очакване, но не очаквайте само лошо. В крайна сметка животът е колело, което се върти, и сега ваш ред е да застанете откъм светлата и топлата му страна.

ИМАШ ПРОБЛЕМИ В ЛЮБОВТА? ПОИСКАЙ СЪВЕТ ОТ СЕРАФИМА!

Дева

Времето сякаш ще спре този следобед и това ви дава възможност да завършите недовършена работа, Деви. Опитайте се да видите по-леката страна на емоционалните проблеми, които временно ви измъчват. Чувство на благодарност към хората около вас ще ви помогне по-лесно да извървите трудния път, който е пред вас. Записвайте хубавите мисли, които ви хрумват. Бъдете позитивни. Не мислете само за лошото.

Везни

Ако знаете, че вашата работа ще доведе до добри резултати, ще работите дълго и упорито. Сега може да бъдете сигурни в това, Везни. Вие сте интелигентни бизнесмени, другите могат само да черпят опит и знания от вас. Дори и да не се занимавате с бизнес, съветите, които ще дадете на близки и познати, ще се превърнат в капитал и за вас. Създавате структура, която ще ви даде възможности да поддържате своите идеали и принципи. Това ще се превърне в приоритет. С поемането на по-големи отговорности вие ставате вдъхновение за мнозина.

Скорпион

Промяна на работата не е подходящо решение в този момент. Все пак, ако смятате, че е време, сложете основите чрез изпращане на няколко автобиографии, за да видите дали може да получите отговор. Погледнете на ситуацията откъм веселата й страна. Бъдете по-скоро внимателни, отколкото активни. Обърнете внимание на количеството на храната. Мотивирайте се за един по-здравословен начин на живот.

КАК ДА ПОСТИГНЕШ ГОЛЯМ УСПЕХ В БИЗНЕСА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

Стрелец

Днес ще откриете, че вашата работа е станала по-продуктивна и по-ориентирана към хората. Вие и вашите близки ще работите заедно за подобряване на финансите, здравето, приятелствата, взаимоотношенията, спазването на договори, ангажименти и споразумения. Създайте си навик да се съсредоточите върху онова, което трябва да свършите, за да не се чувствате разпилени и объркани.

Козирог

Може да имате нова работа или приятна промоция, извънредни парични постъпления и други хубави облаги днес. Младите хора ще могат да се насладят на вашата компания. Може да се работите по творчески проект, който ще привлече вниманието към вас. Имате много работа, върху която трябва да се съсредоточите. Бъдете готови да направите преоценка на вашите мотиви, както и методите ви на работа. Другите ще ви ценят повече от всякога. Вие създавате неща, които раздвижват сърцата им. Това е детска игра, това е романтика, това е шанс. Насладете се на релаксираща вечер с любимия човек.

Водолей

Има енергия за нови възможности и оптимизъм. Това може да означава пътуване, прекомерни разходи и възможности да усъвършенствате стари знания и умения. Ще научите важен урок, но по трудния начин. Готови сте и сте в състояние да поемете всякакви предизвикателства. Хората знаят, че ще получат добри резултати от вашата упорита работа. Те могат да се възползват от вас, особено ако вие не поставите някакви лимити. Вие сте отдадени в много области на живота си, но малцина са толкова страстни, колкото сте вие, когато става въпрос за знания. Вземете за компания тази вечер някоя интересна книга.

Риби

Много шофиране и вдъхновение за дисциплинирана работа. Движение, динамика и просперитет. Можете да спечелите награда, признание и авторитет чрез упорита работа. Приятел може да ви предложи предизвикателство този следобед. Гледните точки между вас и този приятел могат да изискват преразглеждане. Близките отношения предлагат много потенциал за растеж и промяна. Семейните взаимоотношения са добри, любовта ви върви спокойно. Точно тази вечер ще откриете, че вие сте готови да направите всякакви компромиси за любимия човек.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*