Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 20 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 20 декември

Астроложката Серафима ще отговори на всичките ти въпроси на e-mail: [email protected] или на тел.: 0876 75 16 17

 

Овен

Ще получите прекрасни новини, свързани с работата ви. Затрупани сте със задачи, но ще се справите. Следващите дни ще бъдат по-позитивни в сравнение с предишните. Не прекалявайте с тежките храни.

Телец

Очакват ви приятни срещи с хора, на които държите. Имате силно развита интуиция, доверете й се. Ще елиминирате всички проблеми и ще постигнете положителни резултати. Внимавайте какво обещавате на близките си, има опасност да ги разочаровате.

Близнаци

Мързелът няма да свърши задачите, които ви чакат. Мотивирайте се и действайте! Днес сте прекалено чувствителни, опитайте се да контролирате емоциите си. Дълга разходка или спорт ще ви се отразят добре.

Рак

Чувствате се емоционално нестабилни. От вас зависи дали ще излезете от това положение, или не. Изправете се смело срещу всички трудности и ще видите, че нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. Останете насаме със себе си и релаксирайте.

Лъв

Добри успехи, Лъвове. Работите с желание, хитрост, имате хъс. Всичко това ще бъде възнаградено. Подходящ момент за стартиране на нещо ново. Отделете малко време и за развлечения.

Дева

Чудесен ден за пътувания и срещи. Признание от страна на любим човек ще ви накара да се усмихнете широко. Ще се почувствате обичан и има защо. Помислете обаче дали трябва да започвате нова връзка. Любовта ви на моменти е доста капризна.

ОТКРИ ЛИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ ИЛИ ТОВА СЪБИТИЕ ТИ ПРЕДСТОИ? РАЗБЕРИ СЕГА ===>

Везни

Финансови постъпления. В работата всичко върви по план. Действайте с позитивна нагласа и си поставяйте краткосрочни цели, за да постигнете по-добри резултати. Любимият човек ви носи радост и надежда.

Скорпион

Напрегнат ден за Скорпионите. Внимавайте на кого какво казвате. Бъдете по-мълчаливи и не подписвайте договори. Раздразнението няма да ви помогне, прекалената емоционалност – също. Действайте с повече разум!

Стрелец

Имате крещяща нужда да пречупите ежедневието си, всичко ви се струва еднообразно. В работата си се справяте на ниво, но усещате, че имате нужда от почивка. Бъдете търпеливи. Очаква ви весело парти.

Козирог

Всички неприятни моменти ще останат зад гърба ви. Макар желанието на зложелатели да ви злепоставят, вие ще се изправите и ще преодолеете всички трудности. Излезте на коледен шопинг, но харчете разумно.

Водолей

Очакват ви много задачи и немалко делови срещи. Превърнете се в истински лидери и покажете на какво сте способни. Отделете време за спорт, имате нужда от повече движение. Отдайте се на романтиката с любимия човек.

Риби

Трябва да сте по-дисциплинирани, Риби. Имате оригинални идеи, но само от вас зависи дали ще ги реализирате, или не. Чудесен момент да разрешите всичките си проблеми в любовта. Романтично предложение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*