Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 2 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 2 януари

Астроложката Серафима може да ти изготви личен хороскоп! Свържи се с нея на e-mail: [email protected] или на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Не бива да се палите за глупости, Овни. Овладейте емоциите си и преодолейте вътрешната си нерешителност. С постоянство и доза инат всичко в работата и любовта ще се подреди. Не позволявайте на другите да влияят на настроението ви!

Телец

Новите ви идеи ще ви донесат печалби, Телци. Днес ще получите подкрепа от страна на приятели и колеги. Приятна изненада от страна на любимия човек.

Близнаци

Приоритетите ви имат нужда от преподреждане през новата година, Близнаци, защото понякога прекалявате с работата. Намерете време за спорт и почивка. Вълнуващо пътуване.

Рак

Обърнете по-сериозно внимание на здравето си, Раци. Не бъдете песимисти и с усмивка се изправете срещу проблемите си. Радвате се на нежност в любовта.

КАК ДА БЪДЕШ ПО-УСПЕШЕН И НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ? ОТГОВОРЪТ НА ТОЗИ ВЪПРОС Е ТУК ===>

Лъв

Стойте далеч от хора, които всячески се опитват да ви използват. Не вярвайте на празни обещания, защото ще се разочаровате. Работите усилено, но направете всичко възможно, за да намерите малко време и за половинката.

Дева

Очертава се малко проблемен ден, Деви. Понякога надценявате силите си и това води до разочарования. Запазете емоционално равновесие, не се дразнете за неща, които не може да промените.

Везни

Денят ви ще е приятен, Везни. Ще получите важно обаждане, което ще ви вдъхнови. Възможни са спорове с близки и колеги, не налагайте личното си мнение. Хубава изненада от страна на любимия човек.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА – БРАК ИЛИ РАЗДЯЛА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА! 

Скорпион

Не се страхувайте да работите върху нестандартните си идеи, Скорпиони. Имате шанс да ги осъществите, защото звездите са на ваша страна. Романтична вечер с любимия.

Стрелец

Бъдете предпазливи днес, Стрелци! Хора от близкото ви обкръжение ще се опитат да ви злепоставят. Обърнете внимание на здравето си. В любовта назрява конфликт – поговорете с половинката си.

Козирог

Внимавайте с парите, които разполагате, Козирози, и харчете разумно. Имате здравословни проблеми, наблегнете на плодовете и зеленчуците. В любовта бъдете по-умерени.

Водолей

Труден ден за вас, Водолеи. Изпитвате трудности при общуването с колеги и половинката. Обърнете внимание на вътрешното си равновесие. Дългата разходка ще ви се отрази добре.

Риби

Съдбата ви праща знаци, обърнете им внимание, Риби. Не приемайте съвети от хора, които не познавате толкова добре. Приятна вечер с приятели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*