Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 19 март

Дневният хороскоп на Серафима за 19 март

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Хубаво е до късния следобед да приключите със спешните задачи. Многословен човек ще ви губи времето с празни приказки. Възможно е някой да се опита да ви попречи да осъществите бизнес идеите си. Не се давайте! Имате нужда от повече разбиране.

Телец

Днес ще срещнете точните хора в точното време. Те ще ви насочат правилно и ще ви подкрепят. Стойте далеч от провокатори и хора, които не мислят градивно. Опитайте се да балансирате работните си ангажименти и забавленията.

Близнаци

Въпреки че сте малко разсеяни, днес ще свършите важната работа максимално бързо. Някой ще направи опит грубо да се намеси в личния ви живот, любезно му обяснете, че нямате нужда от излишни съвети. Денят не е подходящ за пътувания. В любовта не бъдете инати и горделиви!

Рак

Денят е шарен за вас, Раци – ще имате и много хубави моменти, и лоши. Ще се срещнете с важни хора, които ще ви повдигнат духа. Ще ви се наложи обаче да направите и компромиси. Обърнете внимание на сънищата си – те ви показват накъде да вървите.

Лъв

Днес не отлагайте нищо важно, Лъвове. Покажете, че сте амбициозни и не пропускайте възможностите, които ви се дават. Ако трябва, бъдете малко по-агресивни в работата си. Не позволявайте някой друг да вземе важно делово решение вместо вас.

Дева

Денят е белязан с грешни ходове, които ще ви отдалечат от важни хора, с които работите. Въпреки това обаче чувствате пълна свобода и това ви прави щастливи. Не се изключени неприятни разговори у дома. Погрижете се за здравето си – особено за очите и зъбите.

СЕРАФИМА ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА РАЗБЕРЕШ ВСИЧКО ЗА ЛЮБОВТА!

Везни

Дошло е време да направите някои големи промени в живота си, Везни. Имате хъс за работа, вибрациите са положителни. До късния следобед всичко ще върви по вода, но след това са възможни ядове и пропуснати шансове. Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните.

Скорпион

Късметът ви нараства, Скорпиони, и ще ви помогне да се доберете до това, което искате най-силно. Всички ще се съобразяват с вас и ще променят плановете си, стига да поискате нещо. Днес вие определяте правилата на играта! Не бъдете агресивни към близките си!

Стрелец

Мъчат ви здравословни проблеми и такива в любовта, Стрелци. Дайте си малко почивка и не поемайте допълнителни ангажименти. Притеснено ви е, време е да промените нещо, за да бъдете в хармония най-вече със себе си.

Козирог

Денят ще ви позволи да разрешите важен спор, Козирози. До ранния следобед всичко ще върви така, както вие желаете, после ще загубите ориентация в създалата се обстановка. Навлизате с доста рисков период. Действайте смело, за да се измъкнете по-бързо от блатото на страха и рутината.

Водолей

Вие сте доста нестандартни личности и днес именно този факт ще ви помогне. На работното си място правите впечатление с креативни идеи и различен поглед върху нещата. Действайте активно и не се впускайте в спорове, от които няма да спечелите нищо.

Риби

Доста тежък ден за голяма част от представителите на зодия Риби. Оставете се на течението, не са препоръчителни рисковани ходове. Не са изключени малки неприятности в работата и любовта. Бъдете по-дипломатични и не се месете в живота на другите!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*