Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 17 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 17 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Заринати сте със задачи, Овни. Колкото и да ви се иска да релаксирате, днес няма да имате време. Стартирали сте нови начинания и за да постигнете желания успех, трябва да пожертвате свободното си време. Хранете се здравословно. Имунната ви система има нужда от стабилизиране.

Телец

Днес ви се иска да мързелувате, но е нужно да съберете сили и да приключите с дневните ангажименти навреме. Финансови постъпления ще ви зарадват. Възможно е да получите апетитна работна оферта, обмислете я добре. Пазете се от интриги!

КАКВО ТИ Е ПОДГОТВИЛА 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК!

Близнаци

Днес ту се усмихвате, ту ви е тъжно, Близнаци. За да се измъкнете от лошото настроение, за кратко се откъснете от работата си и се отдайте на приятни мигове. Към любимия човек бъдете по-търпеливи.

Рак

Преди да се захванете с нещо ново, помислете добре дали имате време и сили. Не се претоварвайте със задачи и не се доверявайте на колеги, когато става въпрос за работа, която трябва да бъде свършена от вас. Бъдете благодарни за всичко, което имате!

Лъв

Имайте контрол над емоциите си и намерете начин да се отървете от напрежението. Възможно е в работата да допуснете няколко съществени грешки. Към здравето си бъдете по-отговорни.

Дева

Днес се радвате на свежо настроение, Деви. Решени сте да направите следваща крачка в чисто духовен план. В личния си живот направете кардинална промяна. Вечерта се отдайте на почивка.

Везни

Бъдете по-решителни, Везни. Нужно е да вложите повече старание в намеренията си. В работата ще заложите на нестандартни методи за по-добри резултати. Не се впускайте в рисковани начинания. Вечерта се очертава да е романтична.

Скорпион

Имате нужда от морална подкрепа, но е твърде вероятно да не получите разбиране от страна на близки и приятели. Вложете повече сили и енергия в дневните си ангажименти. Отделете време за спорт.

Стрелец

Отварят се нови врати в живота ви, Стрелци. С радост приемете предизвикателствата и стойте далеч от конфликтни ситуации. Докажете, че сте професионалист. Вечерта ще е спокойна и уютна.

Козирог

Нужно е да подредите приоритетите си, а не да се лутате излишно. Възможни са нелоши парични постъпления. Днес бъдете внимателни, когато подписвате договори. В любовта се чувствате объркани.

Водолей

Не правете опити да наложите на всяка цена своите принципи. Изслушайте и хората около себе си. Съдбата ви посочва важни знаци и се опитва да се ви даде ценен урок. Обърнете внимание на детайлите.

Риби

Днес бъдете по-смели, когато взимате решение, свързано с работата ви. Убедете хората около себе си с търпение и такт. Не отлагайте важните задачи. Романтична покана ще стопли сърцето ви. Доверете се на вътрешния си глас.

ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯТ ЛИ МЕЧТИТЕ ТИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА СЕГА!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*