Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 14 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 14 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Напоследък Съдбата е много щедра към вас, Овни. Постоянно ви изпраща знаци, на които е хубаво да обърнете внимание. През днешния ден планирайте бъдещите си дейности и им се посветете. Няколко приятни срещи ще ви помогнат да се освободите от оковите на меланхоличното настроение. Финансови постъпления.

Телец

Днес сте се отдали на романтичното настроение, Телци, и нямате много желание за работа. Все пак би било прекрасно да се заемете с дневните си ангажименти, за да не се натрупат задачи за следващи дни и да ви причинят главоболие. Очаква ви вълнуваща вечер.

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ? ВИЖ КАК! 

Близнаци

Денят е чудесен за стартиране на ново начинание. Макар и с много труд, ще постигнете желаните резултати. Мислите правилно по отношение на кариерата и любовта. Действайте смело и дайте най-доброто от себе си!

Рак

На моменти имате гадното чувство, че се въртите в омагьосан кръг, Раци. Променете кардинално нещо и се отървете от ужасните терзания, които понякога ви мъчат. Повярвайте, че всичко в живота ви ще се подреди и дайте воля на мечтите си. Потърсете вдъхновение при близки приятели.

Лъв

Макар на моменти да сте типичен егоист, понякога алтруизмът във вас надделява. Днес е ден, в който ще изпитвате нужда да помагате на хора, които имат нужда от вас. Ще имате така желания душевен мир. Финансови постъпления и планове за пътуване.

ЩЕ НАМЕРИШ ЛИ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ СЕГА! 

Дева

Днес за пореден път хора от обкръжението ви ще направят опит да ви обезкуражат. Вие обаче сте силни, кипите от енергия и имате лидерски качества. Правете това, което вие искате! Не се съобразявайте с желанията и мнението на останалите.

Везни

Денят се очертава да е спокоен, Везни. В работата нещата вървят по план, само не спорете безсмислено. В любовта се очакват съществени промени – възможно е да бъдете разочаровани от половинката.

Скорпион

Днес ще имате радостен ден, Скорпиони. В работата и любовта всичко е подредено и добре обмислено. Бъдете внимателни с тези, които всеки момент са готови да забият нож в гърба ви. Не се доверявайте на хора, които неведнъж са ви разочаровали.

Стрелец

Денят ви е прекалено натоварен, Стрелци, и едва ли ще успеете да се справите с всички задачи. Не обещавайте нищо на никого, защото е възможно да ги разочаровате. Материални придобивки. Бъдете креативни при разрешаването на проблем, който ви мъчи през последните седмици.

Козирог

Бъдете търпеливи, но внимателни. Хора, които ви се пишат за приятели, ще се опитат да скъсат нервите ви. Вие обаче сте спокойни и умеете да бъдете над нещата. Следвайте собствените си интереси!

Водолей

Днес бъдете по-организирани и всичко, което искате, ще стане реалност. Обърнете внимание на детайлите в работата си. Изкачвате стълбицата на успеха уверено, не спирайте! Погрижете се за здравето си.

Риби

Не се ядосвайте за неща и хора, които не може да промените. Вършете работата си с желание и усмивка. Ще успеете да привлечете човек на своя страна, който в близко бъдеще ще ви помогне с идеи. Изразходвайте енергията си разумно! Задължително отделете време за релакс, за да освободите съзнанието си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*