Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 12 март

Дневният хороскоп на Серафима за 12 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят, Овни, е обещаващ, но труден. От вас зависи как ще реагирате при тези обстоятелства. Доверете се на вътрешния си глас и не насилвайте нещата. Пазете се от травми.

Телец

Подходящ ден за поставяне на дългосрочни цели. Опитайте се да предвидите ходовете на конкуренцията. Преградите не бива да ви спират. Всяка трудност идва, за да ни научи на нещо. Извлечете си необходимите уроци.

Близнаци

Сравнително тежък ден за родените през последната декада. Не е препоръчително да предприемете рисковани начинания. Имайте доверие на усета си за нещата – без значение дали става въпрос за работа, или любов. Позволете на агресивните хора да напуснат живота ви.

Рак

Трябва да направите важен избор, Раци, и това малко ви плаши. Рисковете са твърде сериозни. Отношенията ви с околните са малко обтегнати, притискат ви за щяло и нещяло. Преценете дали си струва да направите компромиси.

Лъв

Днес всички останали трябва да се пазят от силния ви рев, Лъвове. Ще пристъпите гордо напред и ще разрешите проблемите. Вдъхновявате околните с решителността си. Бъдете внимателни с партньора си – не изисквайте прекалено много неща наведнъж.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ТЕ МЪЧАТ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Дева

Малко ви е напрегнато, Деви, но няма какво друго да направите, освен да изчакате да се успокоят нещата. Някой ще се опита да хвърли кал по вас, да обърка мислите ви. Доверете се на интуицията си, тя никога не ви е подвеждала.

Везни

Заради навлизането на Марс в знака на вашата опозиция Овен не е препоръчително да се впускате в рисковани начинания. В работата си бъдете внимателни и решителни – с твърда ръка решете проблемите, които имате. В любовта бъдете по-разумни.

Скорпион

Интуицията ще ви помогне да разберете на кои хора може да имате доверие и на кои – не. Стойте далеч от неприятели, които неведнъж са забивали нож в гърба ви. Възможно е да усетите обърканост, посветете се на нещата, които обичате да правите.

ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ЛИ ВРЪЗКАТА ТИ С ЧОВЕКА ДО ТЕБ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Стрелец

Не бъдете толкова алчни, Стрелци. Има големи шансове да излезете от кризата, в която сте попаднали, но трябва да бъдете по-разумни, когато харчите. Направете си план за действие и вървете смело напред.

Козирог

Голяма част от вас не могат да намерят вътрешна хармония. Това се случва заради навлизането на Марс в знака на Овен. Не се притеснявайте за това, което не ви е ясно, действайте уверено и не се притеснявайте да поискате помощ от околните. Всичко в живота ви ще се нареди.

Водолей

Имате проблеми, но не страдате вие, а хората около вас. Опитайте се да правите повече добрини без да очаквате нещо в замяна. Не казвайте големи думи и не отлагайте работата, която трябва да свършите в срок. Бъдете по-отговорни към здравето си.

Риби

Луна и Марс напускат знака на Риби. Ще се почувствате по-спокойни и голям товар ще падне от гърба ви. Денят е чудесен за пътувания и за стартиране на нови начинания. На любовния фронт нещата са малко объркани – погледнете по-философски на нещата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*