Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 11 март

Дневният хороскоп на Серафима за 11 март

Имаш проблеми? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Денят е перфектен за стартиране на нови начинания. В бизнес план нещата ще вървят по вода. Това е ден, в който ще имате възможността да поправите стари грешки. В любовта бъдете по-дипломатични.

Телец

Денят обещава добри финансови изгоди. С усмивка ще елиминирате проблем в работата, който ви безпокои. Не давайте обещания и не избързвайте с преценката си за хората. Не търсете съвет от непознати.

Близнаци

Тежък ден за голяма част от Близнците. Неприятен момент от миналото ще помрачи настроението ви. Бъдете внимателни с враговете си! Възможно е да станете жертва на любовна игра.

Рак

Днес по-скоро ще сте от губещите, отколкото от печелившите, заради влиянието на новолунието. Не си позволявайте твърде рисковани стъпки в работата и в личен план. Някой ще ви изневери или вие ще се впуснете в грешна авантюра.

Лъв

Доста неприятен ден за представителите на зодия Лъв. Ще се стремите да сте първи, но проблеми ще ви попречат да погледнете трезво на ситуацията. Възможни са провалени сделки и връзки.

Дева

Притиснати сте от хора, на които държите. Това може да доведе до неприятни сблъсъци и финансови загуби. В любовта бъдете по-великодушни.

ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВРЪЗКАТА ТИ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Везни

Денят не е подходящ за взимане на важни решения и даване на важни обещания. Всичко, което кажете днес, утре може да бъде използвано срещу вас. Не бъдете прекалено самоуверени.

Скорпион

Днес не бъдете прекалено доверчиви, защото са възможни загуби от финансово естество. Не спорете излишно. В любовта не се раздавайте прекалено.

Стрелец

Прекалено тежък ден за вас, Стрелци. Губите позиции, скандали и неприятни истини. Опитайте се да се успокоите, тъй като е възможно да вземете крайни и необмислени решения.

ИСКРЕНА ЛИ Е ЛЮБОВТА МУ КЪМ ТЕБ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Козирог

Откажете се от връзки, които ви вредят. Бъдете по-целеустремени и не се доверявайте на чуждото мнение. В любовта сте разкъсани от съмнения.

Водолей

Денят е тежък за останалите, но благоприятен за вас. Възможни са големи парични постъпления. В любовта бъдете по-нежни.

Риби

В духовен план се чувствате чудесно. В работата мечтаете за нови върхове. Големи шансове да подобрите финансовото си състояние.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*