Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 11 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 11 януари

Астроложката Серафима може да ви даде ценен съвет на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Вие сте във вихъра си, Овни. Каквото и да подхванете, ще се увенчае с успех. Близки приятели ще ви помогнат да разрешите проблеми, които не са големи, но пък ви тормозят. Не спирайте да се развивате! В любовта се доверете на чувствата си.

Телец

Ще имате известни притеснения, свързани с пари, но с помощта на близък човек ще успеете да ги преодолеете. В любовта се очертават дразги – не се ядосвайте, за да не влошите нещата още. Имате нужда от повече движение, грижете се за здравето си.

Близнаци

Възможни са конфликти на работното място, Близнаци. Вие обаче сте разумни и ще държите нещата под контрол. Не позволявайте на другите да ви манипулират. Вечерта ще е спокойна, уютна и романтична.

Рак

Въпреки че днес ви водят емоциите, ще вземете важни решения. Напоследък сте допуснали много грешки, направете си нужната равносметка, за да няма още наранени. Любовта ви е сериозна, а усещанията – силни.

СЕРАФИМА МОЖЕ ДА ТИ ИЗГОТВИ ЛИЧЕН ХОРОСКОП! ВИЖ ТУК ===> 

Лъв

Въпреки че сте неуморни, днес чувствате отпадналост. Това е вследствие на многото задачи, които сте поели. Излезте с приятели и се отпуснете. Ще се запознаете с интересен човек от срещуположния пол. Възможно е той да е любовта на живота ви.

Дева

Нуждаете се от нова работа, нови приятели, нова любов. От пътя си отстранете всичко, което ви пречи. Направете място на щастието в живота си и се отдайте на дейности, които ви носят повече радост.

Везни

В професионално отношение се развивате доста добре, Везни. Положителните промени в личния ви живот ви вдъхновяват и вие сте способни да постигнете завидни успехи. Хармония и разбирателство в семейството. Изпитвате финансови затруднения, но краят на този период наближава.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? НАДНИКНИ ТУК ===> 

Скорпион

Планетите ви подкрепят и имате самочувствието да вземете онова, което искате. Близки до вас хора ще ви помогнат с печеливши идеи. Не клюкарствайте и не обиждайте тези, които не харесвате. Начертайте си план за годината.

Стрелец

Не се инатете, Стрелци. Понякога е хубаво да правите компромиси, а не да нападате. Близки до вас хора ще се опитат да ви използват и да извлекат някаква материална облага. Подарете си спокойна вечер.

Козирог

Денят ще е напрегнат, но успешен, Козирози. Сменете стратегията, ако нещо не ви харесва. Семейството ви има нужда от подкрепата ви, въоръжете се с много търпение. Финансови постъпления.

Водолей

В днешния ден ще признаете неща, които ще шашнат много хора около вас. Не споделяйте всичко, което знаете. Предстои пътуване, което ще се отрази приятно на настроението ви. С половинката са възможни скандали – не правете от мухата слон.

Риби

Денят е спокоен и ползотворен, Риби. Не се очакват никакви сътресения. В работата стойте далеч от колеги, които ви дразнят или завиждат. Добре е да си подарите весела вечер със забавни хора. Неангажиращ флирт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*