Home / Хороскоп / Дневен хороскоп за 10 декември

Дневен хороскоп за 10 декември

Овен

Нещо задкулисно се случва днес, Овни. Неетично е да се опитвате да манипулирате определени ситуации, за да обърнете нещата в своя полза. Бъдете внимателни! Не се включвайте в обсъждане на клюки, не разпространявайте слухове, не говорете повече, отколкото е необходимо. Нека лявата ръка не знае какво върши дясната. Вашата интуиция е доста остра днес, така че ще бъдете в състояние да предвидите някои от нещата, които до вчера са били неясни.

Телец

Не се занимавайте с никакви документи днес, Телци, без значение дали става въпрос за съдебни документи, или от друго естество. Всеки договор, сключен днес, е вероятно да има объркващи клаузи и неясен език, който не може да се разбере и потенциално може да бъде използван срещу вас. Не е ден за пътуване.

Близнаци

Паричните въпроси изглеждат несигурни и малко измамни, Близнаци. Това не е добър ден да влизате в какъвто и да е вид инвестиционни взаимоотношения, договаряне на заплати или комисиони или промяна на договори с банки. Вашите мечти може да бъдат малко смущаващи, но това вероятно е отражение на някои страхове от миналото, а и от опасности в бъдеще. Не се отказвайте да мечтаете, въпреки малко мрачната перспектива понякога.

КАКВО ВИ ОЧАКВА ВЪВ ФИНАНСОВ ПЛАН ПРЕЗ 2013 ГОДИНА?

Рак

Нови хора могат да дойдат в живота ви днес. Ако усетите лоши вибрации от един от тях, доверете се на инстинктите си!Признаците са, че ще се срещнете с най-малко един нов познат, който не е надежден. Това не е добър ден да влизате в какъвто и да е вид на партньорство, нито е добър ден да се ожените или дори да предложите брак. Поставете всички планове за каквито и да е партньорства в режим на задържане за няколко дни!

Лъв

Възможно е да сте се събудили по-уморени от обикновено и да не сте имали сили да станете от леглото и да отидете където и да е. Може би това е най-добрият курс на действие за днес. Може да сте уморени, малко по-стресирани и по-уязвими от обичайното. Не се напрягайте, починете си. Пийте сокове и чай, зяпайте улицата от витрината на някое топло кафе и оставете всичко за следващите дни, когато ще сте по-активни.

Дева

Днес може да получите усещането, че някой в семейството ви крие нещо. Атмосферата може да е натоварена и малко по-напрегната. Ще се опитате да сипете вода в огъня, да омиротворите ситуацията и това е ваша естествена реакция, но няма да успеете. Конфликт така или иначе ще има, така че по-добре оставете нещата такива, каквито са.

Везни

Клюки, които има вероятност да чуете днес, ще ви ядосат. Вие така или иначе знаете, че нищо от казаното не е вярно. Проверете фактите, преди да направите каквото и да е. Недоволството е във въздуха, Везни, когато хората са недоволни, са склонни да казват неща, които не искат да кажат. Избягвайте изкушението да се конфронтирате. Това само ще влоши нещата. Опитайте се да прекарате известно време насаме, ако можете.

Скорпион

Отваряйте си очите по отношение на парите, Скорпиони. Може да има грешки във вашите финансови документи или някой да ви излъже, като ви върне по-малко ресто или ви вземе повече пари. Вие сте грижовни и доверчиви, но това не е денят, в който трябва да приемате сляпо и безропотно всичко. Проверете фактите и едва тогава предприемайте каквито и да действия, за да се погрижите добре за собствените си интереси.

Стрелец

Стрелците днес не са настроени много приятелски. Заядливи и досадни, те ще пречат по-скоро на себе си, отколкото на околните, които няма да обърнат внимание на досадното им мърморене. Това най-вероятно ще ги провокира да се изолират в дома си и да не искат да се срещат с никой. И по-добре! Ако ви е необходима самота, отдайте й се. Може би се чувствате и малко неразположени физически, затова е особено важно да се храните правилно и да пиете повечко витамин С.

Козирог

Самоконтрол е думата за днес, Козирози. Нечие неетично поведение може да ви накара да избухнете и да поставите отговорните за вашия гняв там, където им е мястото. Това няма да реши нищо. Най-добрият начин да се справите с тези доста експлозивни емоции е открита комуникация, но днес пък няма да може да намерите необходимите аргументи. Опитайте се да броите до десет преди да кажете или направите каквото и да е.

Водолей

Гняв и възмущение, причинени от минали неприятности, може да ви застигнат днес и да ви накарат да избухнете в плач или дълбоко съжаление. Не се борете с тези емоции. Намерете място, където да останете сами и изпуснете парата. Това е само симптом на личностното и духовно израстване от ваша страна. Освобождаването от миналото разчиства пътя за пробиви в бъдеще. Утре може да се събудите като напълно променен човек.

Риби

Някой от приятелите ви може да се окаже по-малко надежден днес, Риби. Има индикации за измама около вас. Може би някой крие нещо от вас или казва откровени лъжи. Не бъдете твърде подозрителни към всеки, но проверете фактите преди да вземете думата или да действате. Скритата засада винаги помага.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*