Home / Новини / Силните жени получават по-малко секс

Силните жени получават по-малко секс

Жените с характер отблъскват представителите на силния пол

Американски учени установиха, че самоуверените и властни жени не получават достатъчно секс от половинките си. Дамите, които обичат да контролират всички у дома и последното решение винаги да е тяхно, не предразполагат мъжете си към секс. Дори има вероятност такъв “мъж под чехъл” да кривне от правия път. Силните жени насаждат комплекси на половинките си и в повечето случаи го правят несъзнателно. За разлика от тях, жените с по-мек характер и потребност да бъдат закриляни, се радват на повече секс и внимание.

Резултатите от проведеното изследване показват тясна връзка между честотата на сексуалните контакти и партньорските отношения в домакинството. Оказва се, че партньорите, които си поделят задълженията, имат желание за интимна близост в много по-голяма степен от останалите. Колкото повече една жена се опитва да се налага у дома, толкова по-малко я желае той. Малко са мъжете, които си търсят “генерал” в спалнята. Повечето биха си потърсили жена, която да бъде на първо място женствена и на последно властоманка.

Пресметливите и дребнави жени също има вероятност да останат “на сухо” за по-дълъг период от време. Макар да битува схващането, че мъжете са готови на всичко за секс, това в семейните условия далеч не е така. Изискванията на господата към интимната им партньорка стават все по-високи.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*