Продукти:
700 гр. месо (свинско)
3 гл. лук
4 домата
4 бр. картофи
250-300 гр. кашкавал
майонеза
магданоз
3 с.л. оцет
сол и черен пипер
Ето как се приготвя месото:
Нарежете лука на кръгчета. Залейте кръгчетата с оцет + 4 с.л. топла вода. Оставете ги настрани да постоят така около 10 минути.
Нарежете свинското на порции. Овкусете със солта и черния пипер и го подредете в подходяща тава. Подредете лука върху месото. Върху тези продукти разпределете 4-те картофа, които сте рендосали предварително. Сега подредете доматите, нарязани на дебели кръгове.
Ред е да сложите накълцания магданоз. Сега намажете с майонезата. Накрая завършете с рендосания кашкавал. Сложете да се пече в средно загрята фурна около 40-50 мин. След това затворете тавата с алуминиево фолио за 5-10 минути.
Да Очероваме Гостите в Неделната Вечер…Те го Заслужават !!!