Home / Любопитно / Какво да очакваме от Годината на дървената овца?

Какво да очакваме от Годината на дървената овца?

Годината на Овцата ще започне след 19 февруари 2015 г. Дотогава е добре да направим пролетното си почистване, макар и с около 2 месеца по-рано. Това съветва фън шуй експертката Людмила Мръвкова. Можете още отсега да си набавите и подходящите аксесоари, които са в хармония с настъпващата година.

Според нея Овцата обича спретната и чиста къща и затова, ако искаме повече късмет и успехи през новата година, е добре да забършем прахта и да почистим прозорците на дома още в средата на февруари. Мръвкова съветва и как да обновим макар и с малки козметични промени дома си, за да посрещнем китайската Нова година подготвени. Овцата е 8-ото животно в китайския календар, споделя експертката. По думите й китайците свързват това число с цифрата на късмета и благоденствието, вероятно и затова Овцата е поставена на 8-а позиция, тъй като изписването й с йероглифи е близко като вид до йероглифа за благоденствие. 2015-а ще бъде Годината на Дървената овца. Това означава, че е добре, ако правим бърз козметичен ремонт малко преди ранното си този път голямо почистване, да оцветим стените си в пастелни тонове.

Овцата е артистична, влюбчива и романтична. Тя харесва разкоша. Но не този, провокиран от скъпия лукс, а по-скоро този, свързан с уюта и кокетната декорация. Така например ще е добре да създадем разкош у дома, като например можем 2015 godina na darvenata ovcaда декорираме стените с допълнителни елементи. Можем да поставим още кокетни ароматни свещи на празничната маса или да сложим нова картина в коридора.

Добре е мястото, което се вижда първо от входната врата, да е подредено според законите на разкоша, за да може Овцата да го забележи и да донесе късмет на стопаните в дома.

„Може да сложите фигурка на овца вкъщи“, продължава да съветва Мръвкова. Тя обаче пояснява, че не е задължително фигурката да е от дърво. Може и да е метална или от друг материал. Хубаво е около нея да наредим монети, за да привлечем богатството у дома.

Овцата харесва още красивите и модерните неща. Така че през 2015 г. се отдавайте по-често на купуване на актуалните за сезона дрехи и обувки. Така вашият гардероб ще се напълни с полезни неща, които бързо ще намерят приложение, и ще очаровате още повече околните. Когато каните гости пък е добре да подредите масата си според правилата на красотата и разкоша. По принцип през 2015 е добре да се отдадете повече на хармоничен и умерен живот. Наред с това не забравяйте да поддържате доброто осветление в къщата си. Веднага подменяйте изгорелите крушки, за да не ядосате Овцата, пише в. „Телеграф“.

Поставете шарено осветление в коридора

Можете да развихрите въображението си още сега и да декорирате кокетно вашия коридор, който всъщност е проводникът на хубавата или лошата енергия, идваща от вратата. За да привлечете повече хубава енергия отвън, е добре да осветите добре вашия вход. Овцата се чувства най-уютно в добре осветени стаи и помещения. Една прекрасна идея е например да поставите цветни крушки в коридора – така ще накарате Овцата да ви затрупа с повече позитивна енергия още с идването си на 19 февруари.

Платете кредитите си до края на 2014 година

Овцата ще донесе през 2015 г. повече лоялност, честност, прозорлив ум в отношенията между хората. Това, разбира се, ще помогне на бизнеса да се развива по-стремително. Но внимавайте, защото Овцата обича да разпилява.

„Изчистете всичките си кредити до края на 2014 г.“, поясни още Мръвкова. По думите й Овцата обича да разпилява, така че трябва да внимаваме с харчовете си през 2015 г. Така експертката на практика обори разпространените напоследък твърдения в нета, че Годината на Овцата ще ни извади като с магическа пръчка от кризата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*