Home / Мистично / 1-ви януари е наситен със силна енергия – направете тези интересни гадания

1-ви януари е наситен със силна енергия – направете тези интересни гадания

Интересни гадания – разберете дали желанието ви ще се изпълни

Казват, че първият ден от новата година е наситен със силна енергия – възползвайте се от нея, за да узнаете каква е съдбата ви. Новогодишните гадания могат да се правят преди празника и на самия 1 януари.

Те не отнемат много време, дават чудесни насоки на какво да наблягате през годината, а и освен това са много забавни.

Изпълнени желания

Кой не иска всички желания да му се сбъднат? Всеки, разбира се, но това е почти невъзможно, особено с огромното количество мечти и пожелания по празниците.

И все пак, можете да си гарантирате поне едно изпълнено със сигурност желание – поне така твърдят старите хора. Какво да направите?

Преди празника си пригответе няколко малки листчета и напишете на тях своите желания: „да се омъжа“, „да имам нова кола“, „далечно пътешествие“…

Сложете ги под възглавницата и когато се събудите на 1 януари, изтеглете едно от листчетата – без да надничате, разбира се. Именно написаното върху избраното от вас листче ще се изпълни през новата година.

Само три капки вода

гадания

Интересни гадания

С едно простичко преливане можете също да погадаете, пише сп.“Жуpнaл“. Нужни са ви две чаши, като едната трябва да е пълна догоре с вода.

Намислете си желание в новогодишната нощ и веднага започнете да преливате вода от едната чаша в другата.

Ето как да определите дали желанието ви ще се изпълни, или не. Ако на повърхността, където са били чашите, след преливането има не повече от три капки вода, то желанието ви има шанс за успех.

Но ако капките са много повече, уви – не се надявайте: намисленото няма да се сбъдне.

Тайните на леда

Налейте вода в малка купичка и я оставете вечерта на балкона върху червен плат или хартиен лист.

На сутринта погледнете какво се е получило: ако водата е застинала с равна повърхност, годината ще премине леко, спокойно и непринудено. Ако ледът е извит като планински хълм, годината ще е обилна и добра.

Замръзналата във форма на ледени вълни вода говори за баланс. Очакват ви радост и тъга в равни дози.

Но ако в леда има дълбока вдлъбнатина, това означава неприятности. За да ги преодолеете, трябва да премервате и премисляте всяка своя крачка.

Гадаене по оризови зърна

Над кутия с ориз задръжте лявата си ръка с дланта надолу и се съсредоточете, като зададете на глас въпрос. После вземете в шепа малко ориз и изсипете зрънцата върху разстлана салфетка.

Четният брой зърна е положителен отговор, нечетният – отрицателен.

Восъчни форми

Вземете малко восък или парафин, сложете го в малка купичка и го разтопете. После го излейте в чаша със студена вода и внимателно разгледайте какво се е получило – восъчната фигурка ще ви подскаже какво ви очаква през следващата година. Например сърцето е любов, планината – поддръжка, а ако видите животно, това означава, че ще имате скрит враг.

Забавно гадаене

Сигурно навръх Нова година излизате на стълбищната площадка, за да се поздравите с комшиите за празника. Ако децата нямат търпение, можете да се позабавлявате заедно с гадаене по движението на асансьора, особено ако живеете във висок блок.

Застанете на площадката пред асансьора, но на някой от междинните етажи. Нека всеки си намисля желание подред и да изчаква някой да извика асансьора. Ако той потегли нагоре, желанието ще се изпълни. Ако посоката е надолу, няма да се изпълни.

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*