Home / Хороскоп / Лъвовете ще получат пари, Водолеите да бъдат предпазливи

Лъвовете ще получат пари, Водолеите да бъдат предпазливи

Кратък седмичен хороскоп за 26 февруари – 4 март

Овен – Немалка част от вас ще имат известни парични затруднения. Дори е възможно да поемете допълнително ангажименти, за да уравновесите нещата. Отделете нужното време за здравето си.

Телец – Вероятно ще имате сериозен сблъсък с половинката. Ще се сблъскате с неочаквани събития, които ще преобърнат графика ви. Запазете спокойствие!

Близнаци -Преди да вземете важно решение, помислете и анализирайте. Внимателно преценете как да постъпите, за да си осигурите стабилност.

Рак – Очаква ви светъл период, който ще ви донесе усмивки и материални блага. Голяма част от вас ще се справят с преодоляването на черните потискащи мисли.

Лъв – Периодът е благоприятен – ще успеете да осъществите предварително начертаните цели. Парични постъпления. Възможни са обаче спорове с близки и приятели.

хороскоп зодии

Седмичен хороскоп за всички зодии

Дева – Ще ви се наложи да поработите допълнително. През почивните дни не позволявайте разрушаването на вече изградените от вас устои.

Везни – Ще има препятствия по пътя ви, но вие ще ги преодолеете. Само не изпадайте в паника, ако многократно се увеличат разходите ви – скоро всичко ще е наред.

Скорпион – В началото на периода ще ви се наложи да прецените докъде можете да си позволите лукса да внесете някои изменения в дома си. Здравето ви е леко нестабилно – погрижете се за него.

Стрелец – Някои реконструкции ще са повече от задължителни, но те трябва да са правилно обмислени. Не се страхувайте да бъдете себе си, дори и това да не се понрави на заобикалящите.

Козирог – Напълно възможно е мнозина от вас да имат сериозни сблъсъци на интереси, които ще се дължат на откритото им незачитане на личните ви потребности. Здравето ви е добро.

Водолей – Бъдете предпазливи в действията си, като не допускате претоварване или стрес. Ще се увеличат паричните ви постъпления, от които силно се нуждаете.

Риби – Около средата на периода се заемете с нелеката задача да възобновите някои свои стари контакти. Стремете се да направите отстъпки от някои свои принципи.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*