Home / Хороскоп / Хороскоп за 9 септември

Хороскоп за 9 септември

Овен – възможни са проблеми, свързани с техника. Неочаквани административни спънки забавят плановете ви, но това ще е временно.

Телец – ден за комуникация и общуване. Не подценявайте никого, защото много хора биха били полезни за деловата ви дейност.

Близнаци – възможни са интересни предложения за работа, не изпускайте шансовете, които ви се дават.

Рак – очаквайте проблеми на работното място, възможно е да ви замесят в интриги. Ако сте на ръководна позиция, обмислете добре отношението си към подчинените.

Лъв – подредете ангажиментите си по важност и неотложност. Следвайте плана си за деня, за да успеете да отхвърлите повече задачи.

Дева – очакват ви изненади на любовното поприще. Тези от вас, които са сами, ще срещнат любовта, само трябва да й дадете шанс.

Везни – амбицирани сте да увеличите доходите си и вероятно ще успеете да го направите още днес.

Скорпион – проблемите само ви амбицират да докажете, че сте на висота. Не разчитайте на подкрепа от колегите си, въпреки че ще ви предложат помощта си.

Стрелец – концентрирате се върху материалното си благополучие и търсите нови ангажименти, чрез които да разширите дейността си.

Козирог – обстоятелствата се променят, а с тях и вие. Бъдете гъвкави и се нагаждайте спрямо изискванията на деня.

Водолей – не обръщайте внимание на хорската злоба и завист. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в махленски спорове.

Риби – вслушайте се в съветите на близък човек. Не си мислете, че никога не грешите и се опитайте да извлечете максимума от променящите се условия.
бутони за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*