Home / Хороскоп / Хороскоп за 8 март 2012 г.

Хороскоп за 8 март 2012 г.

Овен – възможно е днес да получите предложение за съвместна дейност, която ще се окаже печеливша, затова не бързайте да отказвате.

Телец – навлизате в нов период и от вас се иска да покажете повече мотивация, целенасоченост и желание за постигане на успехи.

Близнаци – имате здравословни проблеми, на които вече със сигурност ще трябва да обърнете внимание. Погрижете се за себе си.

Рак – днес ще имате възможност да създадете полезни контакти и да увеличите доходите си. Възползвайте се от шансовете, които ще ви предостави Съдбата.

Лъв – успешен ден за повечето от вас. Дамите ще се радват на положително емоции и чудесно настроение Не е изключено и да получите много подаръци.

Дева – притеснени сте, макар че нямате обяснение защо. Изпитвате необяснима тревожност, която трябва да преодолеете.

Везни – борете за своето, но не на всяка цена. Не налагайте волята си над околните. Ще трябва да чуете и другата гледна точка.

Скорпион – ще получите помощ от колега във връзка с важен проект. Не отказвайте помощта, а помислете как да се реванширате.

Стрелец – доверете се на интуицията си днес. Не приб>ързвайте с изводите си за хората. Не е изключено да получите приятна изненада.

Козирог – успешен ден за търговците и предприемачите. Ще се наложите решително на конкурентите си.

Водолей – сами си поставяте ограничения и после се сърдите на околните. Преодолейте тягостното чувство и си върнете доброто настроение.

Риби – мобилизирайте се, задълженията ви с трупат, а нямате никакво желание за работа. Днес обаче ще ви се наложи да се потрудите.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*