Home / Любопитно / Знаете ли какъв цвят е вашето име? Разберете веднага!

Знаете ли какъв цвят е вашето име? Разберете веднага!

Цветът на името определя характера на човека

Всяко име притежава определена вибрация, която определя цвета му. От това пък зависи характерът на съответния човек.

За да определите цвета на името си, ви трябват лист хартия и химикал. Напишете името си и съберете числата на отделните букви, използвайки таблицата, която публикуваме. Накрая е важно да редуцирате резултата до едноцифрено число.

Пример: Мария = 4+1+9+9+9 = 32 = 3+2 = 5

1. Червен

Тези хора са много нежни и добронамерени. Готови са да направят всичко за любимите си хора. Имат големи сърца и не могат да мразят. Верни приятели, обичливи и помагащи.

cifri1

2. Оранжев

Страшно чаровни същества! Разумни са, но не се притесняват да показват емоциите си. Намират баланса.

Умни са и винаги привличат вниманието върху себе си.

3. Жълт

Весели и позитивни, душата на всяка компания. Обичат да се усмихват и зареждат околните с положително настроение. Имат силно развито шесто чувство и затова рядко се провалят.

4. Зелен

Тези хора винаги успяват да намерят баланса между духовното и физическото. Позитивни са и не обичат да се отказват от целите си. Родени лидери!

5. Син

Големи оптимисти! Без значение животът какви предизвикателства им поднася, те винаги намират сили да се усмихнат широко и да преодолеят трудностите. Продължават напред без лоши спомени.

6. Индиго

Обожават живота, взимат с пълни шепи от всичко красиво. От време на време се отчайват, но си поставят нова цел и правят всичко по силите си, за да я постигнат. Това, което е невъзможно за другите, за тях е абсолютно възможно.

7. Лилав

Тези хора са мъдри и улегнали. Те са стъпили здраво на земята и знаят кое как да поискат. Не обичат да рискуват и затова често околните ги намират за скучни. Истината обаче е такава, че те се водят от логиката и рядко допускат грешки.

8. Розов

Тези, които носят розова аура, не са романтици, въпреки цвета… Те могат да се похвалят със силна воля и дух. На моменти са егоисти, но като цяло са добродушни и обичат да помагат.

9. Златист

Прекрасни алтруисти! Ако можеха, биха разрешили с удоволствие всички световни проблеми. От тях струи любов, радост и уважение. Големи оптимисти!

loading...

14 comments

 1. az sqm 10 e i kakqv cviat sqm xaxaxa

 2. Daniela Kirilova

  za6toto trqbva da go reducira6 ne e zaduljitelno da sa samo s + poslednite cifri moje i – ako ne ti izliza

 3. Daniela Kirilova

  naprimer 28 = 8 – 2 = 6

 4. AZ SAM DESEEEEEEEEEEEEEET NE E 4ESTNO!!

 5. Iulia Karchina

  аз съм 11 също няма нищо..

 6. ПЕТИ МНОГО Е ГОТИНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Mimi Stoilova

  11= 1+1=2

 8. Mimi Stoilova

  10 = 1+0 = 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*