Home / Мода / Всичко, от което се нуждаете, е нещо в червено

Всичко, от което се нуждаете, е нещо в червено

Малко са мъжете, които могат да устоят на този горещ цвят

 

Салма Хайек предпочита рокли в червен цвят

Салма Хайек предпочита рокли в червен цвят

Ако изберете тоалет или дори само акцент в страстно червено, то при всички случаи вечерта ви няма да бъде скучна. Особено ако сте сама и най-вече ако имате нужда да поосвежите малко нощните си преживявания.

Защо? Защото червеното е класика. Жената в червено е по-привлекателна. Тя е по-склонна да се впусне в лек, понякога безсмислен флирт, но все пак да изживее онзи толкова сладък момент, в който се чувства център на вселената… или поне искрата, от която лумва големия пожар на страстта.

Защо е толкова съблазнителен червеният цвят? Защо е така неустоим за мъжете? Според Daily Mail,  те са привлечени от огнения оттенък поради еволюционни причини. Червеното означава, че жената е готова да бъде плячка. Плячка, която обещава интересен, но не чак толкова лесен лов.

Червеното може да изглежда универсален цвят, но той не е за всеки.

Коя дама може да си позволи да облече секси червена рокля? За тоалет, вдъхновен от италианския дизайнер Валентино, който е голям почитател на този цят, е необходимо да имате по-тъмен тен на кожата. Задължително е косата ви да е черна, а гримът – умело подбран. Добавете подходящи обувки и мъжете няма да могат да откъснат очи от вас. А ако и походката ви е премерено секси, то бъдете сигурни, че те ще ви следват с километри.

 

Виж Кейти Пери с невероятна червена рокля на Долче и Габана

Кейти Пери на премиерата на Part of me в Лос Анджелис

 

 

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*