Home / Любопитно / Виолета Марковска иска дете след „Столичани в повече“

Виолета Марковска иска дете след „Столичани в повече“

Мария Чеканова от „Столичани в повече“ определя себе си като работохоличка

 

Виолета Марковска с екранния си партньор Иван Юруков в "Столичани в повече" (сн.: ФБ)

Звездата от сериала „Столичани в повече“ Виолета Марковска споделя, че вече е готова да стане майка. Младата актриса планира скоро да забременее и казва, че много иска да има дете и всеки ден да му казва „Обичам те“.

Лъчезарната Виолета не крие, че й харесва да играе в „Столичани в повече“. Щастлива е, че продуцентът Евтим Милошев й дал възможност да участва във филма наред с имена като Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Кръстю Лафазанов, Иван Юруков и други, пише сп. „Уикенд за жената“.

Актрисата обича да говори за семейството си. Разказва, че родителите й са имали дълга и пламенна любов. Щастието им обаче било помрачено от няколкото неуспешни бременности на майка й. Когато била на 6 години, бъдещата звезда загубила баща си и до ден-днешен не може да преживее голямата трагедия. Признава, че дължи много на майка си, която я е научила да бъде отговорна както към себе си, така и към семейството си.

Мария Чеканова, в чиято роля се превъплъщава Марковска, казва за себе си, че е работохоличка. Въпреки това обаче иска да създаде семейство и да отгледа здраво и щастливо дете.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*