Home / Хороскоп / В кои държави има шанс да намерите половинката си според зодията?

В кои държави има шанс да намерите половинката си според зодията?

Коя страна да посетите, за да откриете Човека с главно „Ч“?

Много хора пътуват по света не само с цел забавление. Има и такива, които се надяват да открият голямата любов зад граница. Ако и вие сте от тях, може да се доверите на звездите и да потърсите своята половинка в определени държави.

любов

Къде да търсим любовта?

Овен

Страните, в които Овенът ще има късмет в любовта, са Великобритания, Венецуела и Германия. Търсете половинката си сред учени, преподаватели, книжари или издатели.

Телец

Представителите на тази зодия обичат да правят промени. Има голям шанс да намерите бъдещия си партньор в Египет, Швеция, Украйна, Чехия, Словакия, Обединените арабски емирства. Вероятно е да се запознаете с него на светско събитие или прием.

Близнаци

Държавите, към които трябва да се запътите, са САЩ, Гърция и Румъния. Вие сте общителни по природа и лесно може да завъртите главата на всеки, който ви е направил силно впечатление. Късметът ви ще се усмихне, ако потърсите половинката си сред нестандартни хора – например тези с рядка професия.

Рак

Вашите страни са Индия, Литва и Холандия. Звездите посочват, че бракът ви ще бъде полезен за вашето саморазвитие и духовно израстване. Възможно е бъдещият ви съпруг да е психоаналитик или свещеник. Направете всичко възможно да живеете в близост до море, езеро или река.

Лъв

Лъвът ще се чувства прекрасно в Южна Франция, Италия и Испания. В тези страни представителите на огнената зодия напълно ще разкрият своите качества и способности. С бъдещия ви партньор ще се разбирате чудесно, ако разликата в равнището на образование, възпитание и социално положение не е прекалено голяма.

Дева

Девата трябва да избере между Япония, Латвия, Швейцария или Германия. Звездите ви предупреждават да обърнете особено голямо внимание на брачния договор. Здравият ви разум и пресметливостта ви ще ви помогнат да отстоявате интересите си.

Везни

Везните ще имат късмет в любовта във Великобритания, Китай и Нова Зеландия. Ако успеете да откриете човек, с когото имате много общи интереси, ще се радвате на дълъг и щастлив брак. Възможно е бъдещият ви партньор да е журналист, писател или търговец.

Скорпион

Има голяма вероятност да свиете семейно гнездо в Турция, Пакистан, Азербайджан, Афганистан, Иран, Ирак или Куба. Вие имате доста своенравен характер, но ще се наложи да приемете традициите на страната, в която евентуално ще се преместите. Възможно е половинката ви да е земевладелец или собственик на недвижими имоти.

Стрелец

Стягайте куфарите и заминете за Грузия, Монголия, Полша, Аржентина или Мексико. Ще имате брак, изграден с много страст и силни чувства. Половинката си търсете сред хората на изкуството – актьори, певци, художници.

Козирог

Звездите ви съветват да заминете на работа в Естония, Саудитска Арабия или Норвегия. Ще откриете любовта на живота си сред колегите. Ако партньорът ви е малко по-възрастен, ще имате по-стабилна връзка.

Водолей

Водолеят има шанс да завърже стабилно приятелство с цел брак в Канада или Австралия. Половинката ви може би ще е юрист, консултант или художник.

Риби

Добре е Рибите да хвърлят поглед към Израел, Тайланд или островите в Югоизточна Азия.

Трябва да се водите не само от чувствата си, но и от присъщата ви логика и интуиция.

Имате шанс за стабилен брак с финансист или банков работник.

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*