Home / Споделено / Успях да срутя стената между нас!

Успях да срутя стената между нас!

Бях чувал, че за да привлечеш Единствената, трябва да й покажеш, че се интересуваш от друга, обаче не допусках, че има такъв страхотен ефект. Затова реших да споделя какво ми се случи.

Отдавна харесвах Кристина и правех всичко, за да й го покажа. Тя ми е колежка в работата и всяка сутрин й оставях кафе на бюрото, опитвах се да свърша неща, които тя трябваше да направи, и не пропусках да й кажа колко е ослепителна. Не спирах да я каня на кафе след работа, но тя сякаш дори не чуваше поканите ми. Бях сигурен, че няма друг мъж в живота и не разбирах защо не обръща внимание на всичките ми мили жестове. Повече от три месеца напразно й свалях звезди от небето.

И един ден нашата чистачка леля Катя, която забелязва всичко в офиса, ме дръпна настрани и ме посъветва petarда я накарам да ревнува. Действало безотказно. Реших да опитам и това.

На другата сутрин оставих кафе – вместо на бюрото на Кристина, на това на Яница. Тя е голяма веселячка и започна да ми благодари толкова шумно, че всички чуха. На третия ден заяви, че ако продължавам да съм толкова мил с нея, ще зареже гаджето си и ще тръгне с мен. Усмихвах се и дори не поглеждах към Кристина. Разказвахме си вицове с Яница и се заливахме от смях.

Не повярвах на ушите си, когато следващия понеделник Кристина, подавайки ми някакви папки, смутолеви, че ако искам, сме можели да пием кафе след работа. Най-сетне крепостта падна! Бях на седмото небе, но не го показвах. Отговорих й, че с удоволствие, но нека е след ден-два, защото вече имам някаква уговорка. Реших да я поизмъчвам още малко.

Вече втори месец сме щастливи с Кристина. Разбрах, че и тя ме е харесала от първия момент, в който ме видяла. Не искала обаче да я мисля за лесна. И когато видяла как се шегуваме с Яница, си дала сметка, че пиленцето веднъж каца на рамото ти и не бива да го изпуска. Не спирам да й говоря, че това са глупости, някакви остарели виждания, но моето момиче е просто такова – притеснително и скромно. И това много ми харесва.

Петър

Можете да ни пишете на info@prekrasna.bg

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*