Home / Мода / Трендове за 2023: Стилни дамски полуобувки

Трендове за 2023: Стилни дамски полуобувки

Те са доста по-специфични от масовите типове дамски обувки и със сигурност не присъстват във всеки гардероб.

Ако обаче харесвате модели без пета, няма как да не сте съгласни, че те привличат веднага погледите. Всъщност говорим за ежедневни дамски обувки, които са познати от поне няколко столетия и са разпространени почти навсякъде.

Дори сега, в модерните времена, полуобувките имат своите верни почитателки и в тази статия ще се опитаме да ви направим една от тях.

Какво (не) знаем за полуобувките?

Наричаме ги половинки, обувки без пета и с подобни имена. Те са известни още в Древността, където са носени с внимание – от римските сенатори и техните приближени. В Далечния изток също под формата на сабо и персийски чехли са стандартна ежедневна обувка за двата пола.

Помните филмите за Аладин, нали? Героят е обут с половинки с типичния извит връх. По-късно в епохите можем да видим благородници и обикновени хора, обути в тези, без съмнение, удобни обувки.

Какви са предимствата им?

Те се виждат на пръв поглед – лесно обуване, липса на закопчалки или връзки. Липсата на затворена задна част е предимство при носене в топлото време, защото кракът не се изпотява и характерната миризма е изключена. С течение на годините те претърпяват своеобразна трансформация и вече не са във формата на ориенталските чехли.

Модерната им разновидност е ниска обувка с равна подметка, затворена отвсякъде. Естествено, запазено е удобството при продължително ежедневно носене. Въпреки че попадат в категорията на по-обикновената дамска обувка, моделите са не по-малко стилни и официални. Всъщност, полуобувките са част от колекциите на световните брандове и се радват на все по-засилваща се популярност. Време е да покажем и

дамски полуобувки

Тези обувки са модерни и много удобни

предложенията за сезон 2023.

Какво ни очаква през 2023?

Каквото и да говорим, в дамския гардероб трябва да има достатъчно разнообразни обувки, които да обезпечат тоалетите по всякакъв повод. От високите токчета, през ботушите и сникърсите до ежедневни дамски обувки. Това ви дава спокойствие да сте подготвена за всеки повод, нали? Колкото и да е странно, именно половинките могат до огромна степен да са достатъчно добри за повечето ситуации, в които изпадаме в градското ежедневие.

Те са подходящи за работа и стоенето в офиса няма да е свързано с неудобство, поради една много проста причина – равната ниска подметка.

Ако ви се налага да седите на бюро или пък постоянно да сте в движение, болките в краката се появяват почти веднага и високите подметки или токове са направо убийствени. Нормално е да заложите на удобството на ниската равна подметка с ток не повече от сантиметър-два.

Много от моделите, които са налични в сайта на ССС, са кожени, като разновидностите са лачени или еко кожа.

Преимуществата на този естествен материал са познати и едва ли казваме нещо ново – кожата има уникалното свойство да се „намества“ по формата на крака ви, да не спарва и да не пропуска студ и влага. Тоест всичко, което се търси от перфектната обувка.

И като стана дума за перфектни решения, мястото е едно – ССС.

Изберете от сайта, посетете физически магазин: разнообразието от висококачествени модерни модели е наистина впечатляващо.

Също както обслужването – и в последното можете да се убедите за броени секунди.

Пролетта идва, време е за пазар!

Моделите на 2023 са:

– разнообразни по цвят: бяло, черно и с принтове. Избирайте според настроението и гардероба си.

– спортни и официални. Ако търсите делово или спортно-елегантно излъчване, има варианти за вас.

– с различни типове подметки. Разгледайте и поръчайте според нуждите ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*