Home / Здраве и диети / Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Супер съветите на Иван Гарабитов: Как да останем винаги здрави?

Известният българин Иван Гарабитов, който е бивш треньор по борба, към днешна дата помага на хората да отслабнат и да водят здравословен начин на живот. Той дава важни съвети, за да остане

Иван Гарабитов помага с ценни съвети за здравето

Иван Гарабитов помага с ценни съвети за здравето

всеки човек здрав и да бъде жизнен и щастлив.

На първо място според Гарабитов е правилното дишане. За съжаление голяма част от хората дишат неправилно. Ако искате да дишате правилно, трябва да се научите да го правите през носа, а не през устата.

На второ място се нарежда положителното мислене. Ако всеки ден си повтаряме лоши неща, няма как в живота ни хубавите моменти да станат повече. Мислете с усмивка, представете си всички онези хубави неща, които желаете да ви се случат.

Пийте поне по 2 литра вода на ден, но запомнете нещо важно: преди хранене водата е лекарство, но ако се пие по време на хранене и веднага след това – отрова.

Ако искате да се събуждате бодри, никога не се тъпчете с храна преди лягане.

За да постигнете перфектния резултат „здрав дух в здраво тяло”, задължително спортувайте. Движението ни прави по-жизнени, по-радостни и по-здрави.

Вярвайте и обичайте! Научете се да обичате себе си, близките си и дори онези, които са ви наранили. Старайте се в живота ви да има повече любов, благодарност и прошка.

В това видео ще намерите още полезни съвети:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*