Home / Хороскоп / Стрелците взимат важно решение, Водолеите да се стремят към правилни действия

Стрелците взимат важно решение, Водолеите да се стремят към правилни действия

Седмичен хороскоп за 9-15 февруари 2015 г.

Овен – Напълно възможно е прекалената ви оптимистична нагласа да ви изиграе гадна шега. Спрете да критикувате половинката и членовете на семейството си.

Телец – Не позволявайте вашите слабости да бъдат използвани срещу вас. Търсете и намирайте логични варианти, само така ще успеете да контролирате нещата. Не забравяйте здравето си.

Близнаци – Моментът ще благоприятства доброто ви здравословно състояние. Действайте с повишено внимание по отношение на материалните разходи.

Рак – Не поставяйте под съмнение вярността на вашата половинка, за да не я обидите с проявеното от вас недоверие. Около средата на периода ще имате леки здравословни проблеми.

Лъв – Дайте приоритет за решаването на някои неотложни въпроси. Намерете време за прегледи, които непрекъснато отлагате.

Овен зодии

Седмичен хороскоп за всички зодии

Дева – Ще ви се наложи да вземете някои конкретни решения за съществуващата интимна връзка. Ще успеете да се предпазите от неблагоприятното въздействие на стреса. Това ще подобри здравето ви.

Везни – Стремете се към съзнателна самота, за да прецените правилно ситуацията около вас. Мнозина от вас ще получат вест, която ще стопли душите им. Не бъдете небрежни към здравословното си състояние и парите си.

Скорпион – Опитайте да възприемате изпречилите ви се затруднения от положителната им страна. Ще си спестите многобройни неприятни последствия. Пазете здравето си.

Стрелец – Реагирайте според обстоятелствата, като си дадете достатъчно време за размисъл. Ще стигнете до важни заключения относно по-нататъшния си живот. Не пренебрегвайте здравето си.

Козирог – Ще имате възможност да поставите ново начало в семейните отношения. Ще ви се наложи да се отправите на път. Насочете усилията си за постигането на съгласие между вас и близките ви.

Водолей – Опитайте се да приведете в отличен ред документите и делата си. Правилните ви действия ще ви спестят множество притеснения. Погрижете се за здравето си.

Риби – Около средата на периода се предпазвайте от взимането на решения, които могат да имат негативен ефект върху вас. Доверете се на интуицията си при откриване на правилния път.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*